Vitamin kisokos

2019. szeptember 3.

A hűvös időszakok közeledtével nagyobb figyelmet kell fordítanunk a vitaminbevitelre. A helyes és változatos táplálkozás segít a betegségek megelőzésében és energikusabbak is leszünk tőle.

Fesztivál gyerekkel

2019. június 28.

Gyerekkel menni fesztiválra remek közös program, de nem árt felkészültnek lenni. A fesztiválszezon a gyerekeknek és kiskamaszoknak is felkeltheti az érdeklődését.

A műszálas ruhák 3 legjobb tulajdonsága

2017. január 31.

A pamutból, illetve természetes anyagokból készült ruhákat gyakran választjátok kisbabáknak, ami érthető is, hiszen ami természetes, az egészséges. Viszont a műszálas ruháknak is számos előnye van, amit néhány helyzetben érdemes figyelembe venni. Összegyűjtöttük nektek a 3 legfontosabb érvet a műszálas ruhák mellett.

Ismerd meg a Marks & Spencer márkát!

2016. június 29.

Nem is gondolnád, hogy a Marks & Spencer márka nem a nyugati kontinensről indult, hanem annál sokkal közelebbről.
Amikor Michael Marks Lengyelországból áttelepült Angliába, valószínű nem is sejtette, hogy stílusa évtizedekkel később a nemzetközi divat meghatározó képviselőjévé válik.

Tippek, hogyan óvd meg gyermeked bőrét a bőrirritációtól

2017. október 2.

Gyermeked egészséges növekedése érdekében fontos, hogy bőrét is óvd a mesterséges kemikáliáktól. A ruhácskákban a leginkább előforduló anyag a pamut és a viszkóz, nem véletlen, hiszen ezek előállításánál és színezésénél használnak a legkevesebb vegyszert. Összegyűjtöttük és teszteltük tulajdonságait, hogy könnyebb legyen döntened a vásárlásnál.

Teljes átváltozáson ment át a gyerekruhaklub.hu weboldala

2017. május 16.

Már régóta vártuk, hogy “kezetekbe adhassuk” az új Gyerekruha Klub weboldalt, most végre eljött a pillanat. Hála kolléganőnknek, aki folyamatosan tartotta veletek a kapcsolatot, minden észrevételeteket és igényeteket feljegyezte és ez alapján tudtuk átgondolni ezt az új honlapot.
Így nem csak új színekkel és formákkal gazdagodott, hanem használatát tekintve is sokkal egyszerűbb és gyorsabb lett.

Bejelentkezés
vagy hagyományos módon
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Már regisztráltál? Lépj be itt.
Elfelejtett jelszó

Ingyenes első kiszállítás és személyre szabott ajánlatok! Regisztráld gyermeked!

Kinek vásárolsz?
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Már regisztráltál? Lépj be itt.
vissza