Ismerd meg a Marks & Spencer márkát!

2016. június 29.

Nem is gondolnád, hogy a Marks & Spencer márka nem a nyugati kontinensről indult, hanem annál sokkal közelebbről.
Amikor Michael Marks Lengyelországból áttelepült Angliába, valószínű nem is sejtette, hogy stílusa évtizedekkel később a nemzetközi divat meghatározó képviselőjévé válik.

Baba kezdőcsomag: amire tényleg szükséged lesz

2016. december 20.

Ahogy minden kismamának, biztosan a te gondolataidba is beférkőzött már, hogy vajon mire lesz szüksége a picinek a megnyugtató anyai szeretet és a törődés mellett? Ha már te is a terhesség második felében jársz, biztosan neked is eszedbe jutott, hogy össze kellene írnod egy listát, mielőtt hirtelenjében bevásárolni indulnátok.

A műszálas ruhák 3 legjobb tulajdonsága

2017. január 31.

A pamutból, illetve természetes anyagokból készült ruhákat gyakran választjátok kisbabáknak, ami érthető is, hiszen ami természetes, az egészséges. Viszont a műszálas ruháknak is számos előnye van, amit néhány helyzetben érdemes figyelembe venni. Összegyűjtöttük nektek a 3 legfontosabb érvet a műszálas ruhák mellett.

Tippek, hogyan óvd meg gyermeked bőrét az irritációtól

2017. október 2.

Gyermeked egészséges növekedése érdekében fontos, hogy bőrét is óvd a mesterséges kemikáliáktól. A ruhácskákban a leginkább előforduló anyag a pamut és a viszkóz, nem véletlen, hiszen ezek előállításánál és színezésénél használnak a legkevesebb vegyszert. Összegyűjtöttük és teszteltük tulajdonságait, hogy könnyebb legyen döntened a vásárlásnál.

Teljes átváltozáson ment át a gyerekruhaklub.hu weboldala

2017. május 16.

Már régóta vártuk, hogy “kezetekbe adhassuk” az új Gyerekruha Klub weboldalt, most végre eljött a pillanat. Hála kolléganőnknek, aki folyamatosan tartotta veletek a kapcsolatot, minden észrevételeteket és igényeteket feljegyezte és ez alapján tudtuk átgondolni ezt az új honlapot.
Így nem csak új színekkel és formákkal gazdagodott, hanem használatát tekintve is sokkal egyszerűbb és gyorsabb lett.

Bejelentkezés
vagy hagyományos módon
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Már regisztráltál? Lépj be itt.
Elfelejtett jelszó

Személyre szabott ajánlatainkért regisztráld gyermeked.

Kinek vásárolsz?
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Már regisztráltál? Lépj be itt.
vissza