2020-ban ismét mozivászonra fog kerülni a SpongyaBob Kockanadrág: Spongya szökésben című filmje. Így már nem csak egy régebbi generációval szerettetik meg ezt a mókás és cuki szivacsot, hanem a kicsik is élvezhetik és folyamatosan várhatják az újdonságokat SpongyaBob Kockanadrággal és barátaival kapcsolatosan. 

2019. őszével a mi Gyerekruha kínálatunkba is bekerültek a Nickelodeon által gyártott Spongyabobos gyerekruhák. Ráadásul több méretben is kaphatóak beszerzésünknek köszönhetően. Megfigyelhető, hogy nem csak kicsi, de akár anya-lánya kollekcióot is össze tudtok állítani egy-egy termék megvásárlásánál. Készüljetek együtt az új mozifilmre és a premierre már érkezzetek SpongyaBobos rucikban. 

Miről is fog szólni az új mozifilm? 

Repüljünk vissza az időben a népszerű SpongyaBob Kockanadrág című televíziós sorozat előzményeihez, hogy megismerjük főhősünk és barátainak történetét, mely a Bikinifenék égszínkék vizében vette kezdetét. Amikor Spongyabob hűséges, de együgyű háziállatát, Csiguszt elrabolja Poszeidón, és magával viszi Atlantic City elveszett városába, ő és legjobb barátja Patrick egy életre szóló kalandra szánják el magukat, hogy megmentsék Csiguszt, és meggátolják Poszeidónt ördögi terve végrehajtásában, mielőtt még túl késő lenne. A filmből megtudhatjuk azt is miként ismerkedett meg gyerekként az azóta is elválaszthatatlan SpongyaBob és Patrick, hogy fény derüljön arra, miben áll kettejük barátságának ereje.

SpongyaBob jellegzetes hangját és nevetését bármikor felismernénk.

Összegyűjtöttünk néhány érdekességet a SpongyaBob Kockanadrág sorozatról,

amit eddig talán nem is gondoltál. 

 • Stephen Hillenburg, a rajzfilm kitalálója eredeti hivatását tekintve tengerbiológus.
 • SpongyaBob eredeti neve SpongeBoy lett volna, de ilyen névvel már volt egy felmosó és levédették a nevet,  úgyhogy a készítők megváltoztatták.
 • A Rozsdás Rákolló étterem kinézetét egy igazi rákcsapdáról mintázták.
 • A személyi igazolványa szerint SpongyaBob 1986. július 14-én született.
 • Bikinifenék víz alatti városa egy valóságban is létező sziget, Bikini-atoll alatt helyezkedik el a Marshall-szigeteken.
 • Bikini-atoll térségében 1946 és 1958 között kísérleti atom- és hidrogénbomba robbantások folytak, ennek eredményeképpen a a rajzfilmsorozatban Bikinifenék lakói mutánsokká válhattak.
 • Patriknak van egy nővére , Sam.
 • Patrik és Csigusz unokatestvérek.
 • Tunyacsáp második keresztneve Johansen.
 • SpongyaBob a Kagyló sétányon lakik.
 • Egy 2011-ben felfedezett gombafajtát SpongyaBob után neveztek el Spongiforma Squarepantsii-nek.

Ha ti is szeretitek ezt a híres, imádnivaló rajzfilmsorozatot, akkor nézzetek szét a Spongyabobos ruhadarabjaink között.

Ha szeretitek a meséket, olvashatsz érdekességeket a Jégvarázsról és Mickey egérről is. 

szerző Gyerekruha Klub
Olvass bele legfrissebb Blablánkba
Hogyan ösztönözzük a gyerkőcöt arra, hogy nyáron is olvasson? Az iskolából szabadulva a nyári szünetben a gyerekek alig várják, hogy végre azzal tölthessék az időt, amit a legjobban szeretnek: játszással. Ilyenkor bizony nehéz rávenni őket arra, hogy a kötelező nyári olvasmánnyal vagy bármilyen iskolával kapcsolatos feladattal foglalkozzanak, ami iskolakezdéskor akár a tanulás rovására is mehet. Hogyan érdemes tehát a gyerekeket rávenni a nyári olvasásra? 2021. június 15. 4 perc olvasási idő 10 izgalmas program a nyári szünetre, hogy ne unatkozzanak a gyerekek Egyre közeleg az utolsó tanítási nap, ezzel együtt pedig a vakáció is... Szülőként biztosan benned is megfordult már, hogy mit fognak a gyerekek otthon csinálni a hosszú nyári szünet alatt, főleg, ha téged munkába szólít a kötelesség. Ha még nagyon kicsik a gyerkőcök, akkor érdemes a gyerekeket a nagyszülőkre, rokonokra rábízni, azonban ha már elég nagyok és megbízol bennük, akkor akár egyedül is otthon lehet őket hagyni. Hoztunk neked tíz olyan nyári elfoglaltságot, amellyel akár nagyszülőknél, akár otthon is lefoglalhatják magukat a gyerekek, és semmilyen veszélyt nem hordoznak magukban. 2021. június 10. 3 perc olvasási idő 7 érdekes tény a májusban született babákról A május mindig csupa jó hírt tartogat. Ez az a hónap ugyanis, amikor a téli időjárást magunk mögött hagyva egyre közelebb kerülünk a nyárhoz, hiszen a fák és bokrok végre virágba borulnak, az ég ragyogóan kékké válik és egyre több napsütés éri az arcunkat. Nincs ez másként a májusban született babákkal sem, hiszen amellett, hogy ragyogó jövő áll előttük, még számos olyan tulajdonsággal és jellemvonással rendelkeznek, amely még elragadóbbá teszi őket. Olvass tovább, és tudd meg, mik ezek! 2021. május 12. 2 perc olvasási idő
Bejelentkezés
vagy hagyományos módon
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
Elfelejtett jelszó

Ingyenes első kiszállítás és személyre szabott ajánlatok! Regisztráld gyermeked!

Kinek vásárolsz?
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
< vissza