Miért csatlakozz törzsvásárlói programunkhoz?

❤️ mert állandó kedvezményeket adunk
👑 mert szezonálisan kedveskedünk neked kedvezményekkel
⭐️ mert folyamatosan frissülő hasznos cikkeket küldünk neked a gyerekekkel kapcsolatos témákban (játékok, tippek, ötletek, nevelés, öltözködés)

Vip Csatlakozás

Milyen állandó kedvezményeket adunk törzsvásárlóinknak?

A regisztrációt követően automatikusan törzsvásárlónk vagy, így minden vásárlásod után kapsz egy egyedi kedvezmény kupont emailben.
Mivel a kicsik nagyon hamar kinövik ruháikat, ezért igyekeztünk a figyelembe venni, hogy inkább többször vásároltok kevesebbet, mint egyszerre sokat. Ezért ezt a kupont a következő rendelésednél tudod felhasználni, mire már valószínű eggyel nagyobb méretre lesz szükségetek.

Ez az e-mail tartalmazza az egyedi kuponkódod lejárati idejét. Érdemes figyelni rá, hogy a kedvezmény a kiállítását követő 30 napig használható fel. A kupon felhasználását nem kötjük minimum vásárláshoz, csupán a határidő lejárta előtt kell felhasználnod. Minél több terméket választasz, annál nagyobb kedvezményt kapsz a pénztárnál a következő vásárlásod értékéből.

Milyen kedvezményt kapsz vásárlásaid után?

5 % kedvezmény jár 20.000 Ft-ig
10 % kedvezmény pedig 20.000 Ft feletti vásárlás után

Hogyan csatlakozhatsz VIP Klubunkhoz?

Gyermeked születési adatának és nevének megadásával létrehozhatsz számára egy saját Gyerekruha Klub Profilt a weboldalon. Így bejelentkezés után nem kell minden alkalommal a több ezer ruha közül válogatnod, hanem egy kattintással a gyermeked egyedi kollekciója vár az online gardrobodban.

👑 Ez által a megfelelő ruha keresése sokkal gyorsabb lesz.
👑 VIP Klubtagként extra meglepetésekkel kedveskedünk neked. Ezért is érdemes időnként megnézni hírleveleinket, mert akcióink folyamatosan frissülnek.
Például a VIP programba való belépést követően már az első csomagodat ingyenesen szállítjuk ki az általad választott csomagpontra (7.500 Ft vásárlási érték felett). Továbbá Gyermekedet minden évben születésnapja alkalmából meg is ajándékozzuk egy kis apró figyelmességgel. (kialakítás alatt a folyamatunk, de hamarosan bevezetésre kerül, érdemes itt lenned)

Miután sikeresen regisztráltad gyermeked a VIP programunkba, a következő felületen már csak az ő méretének megfelelő egyedi ruhákat látod.
Első vásárlásodnál ne felejtsd el felhasználni az e-mailben kapott VIP kuponkódodat az ingyenes házhoz szállításhoz.

Ne felejtkezz el szezonális kedvezményeinkről sem!

Miután telepakoltad a kosarad, érdemes belepillantani utolsó hírlevelünkbe, vagy a Facebook oldalunkra, mert itt minden éppen érvényes akciónkat megtalálod. Miért vásárolnál teljes áron, ha olcsóbban is hozzá juthatsz?

Ha még csak nézelődsz és meg szeretnél minket ismerni, akkor iratkozz fel hírlevelünkre, hogy a folyamatosan frissülő egyedi kollekciók érkezéséről és az akciókról is első kézből értesülhess.