Állandó kedvezmények

A regisztrációt követően automatikusan törzsvásárlónk vagy, így minden vásárlásod után kapsz egy egyedi kedvezmény kupont e-mailben.
Mivel a kicsik nagyon hamar kinövik ruháikat, ezért igyekeztünk a figyelembe venni, hogy inkább többször vásároltok kevesebbet, mint egyszerre sokat. Ezért ezt a kupont a következő rendelésednél tudod felhasználni, mire már valószínű eggyel nagyobb méretre lesz szükségetek.

Ez az e-mail tartalmazza az egyedi kuponkódod lejárati idejét. Érdemes figyelni rá, hogy a kedvezmény a kiállítását követő 30 napig használható fel. A kupon felhasználását nem kötjük minimum vásárláshoz, csupán a határidő lejárta előtt kell felhasználnod. Minél több terméket választasz, annál nagyobb kedvezményt kapsz a pénztárnál a következő vásárlásod értékéből.

Milyen kedvezményt kapsz vásárlásaid után?

5 % kedvezmény jár 15.000 Ft-ig
10 % kedvezmény pedig 15.000 Ft feletti vásárlás után

Szezonális kedvezmények

Miután telepakoltad a kosarad, érdemes belepillantani utolsó hírlevelünkbe, vagy a Facebook oldalunkra, mert itt minden éppen érvényes akciónkat megtalálod. Miért vásárolnál teljes áron, ha olcsóbban is hozzá juthatsz?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy a folyamatosan frissülő egyedi kollekciók érkezéséről és az akciókról is első kézből értesülhess.

VIP Klubtagság

Gyermeked születési adatának és nevének megadásával létrehozhatsz számára egy saját Gyerekruha Klub Profilt a weboldalon. Így bejelentkezés után nem kell minden alkalommal a több ezer ruha közül válogatnod, hanem egy kattintással a gyermeked egyedi kollekciója vár az online gardrobodban.
Ez által a megfelelő ruha keresése sokkal gyorsabb lesz. Ráadásul VIP Klubtagként extra meglepetésekkel kedveskedünk neked. Ezért is érdemes időnként megnézni hírleveleinket, mert akcióink folyamatosan frissülnek.
Például a VIP programba való belépést követően már az első csomagodat ingyenesen visszük házhoz (5.000 Ft vásárlási érték felett).

Teljes átváltozáson ment át a gyerekruhaklub.hu weboldala

Miután sikeresen regisztráltad gyermeked a VIP programunkba, a következő felületen már csak az ő méretének megfelelő egyedi ruhákat látod.
Első vásárlásodnál ne felejtsd el felhasználni az e-mailben kapott VIP kuponkódodat az ingyenes házhoz szállításhoz.

Kérdésed van? Írj nekünk Messenger-en!
Hétköznapokon egy órán belül válaszolunk az itt feltett kérdésekre.