A májusi babák optimisták és sikeresek az életben

Amellett, hogy a májusi babák jó szerencsével rendelkeznek, nagyon pozitívan is állnak hozzá a dolgokhoz. A tavasszal és nyáron született babák ugyanis sokkal optimistábbak azoknál a társaiknál, akik az év más hónapjaiban születtek. S mivel általánosan elmondható, hogy sokkal pozitívabban látják a dolgokat, emiatt sokkal kitartóbbak is, nehezen adnak fel dolgokat és a végsőkig kitartanak. Ez az oka annak is, hogy igazán sikeressé tudnak válni az életben.

Kiváló vezető válik belőlük

A májusi babák született vezetők. Mivel ilyen kitartóak és szorgalmasak, nemcsak a magánéletükben, hanem a munkahelyen is tökéletesen megállják a helyüket. Olyannyira, hogy a legtöbb májusban született gyermekből kiváló csapatvezető válik, hiszen remekül értenek a menezdseléshez és tökéletes vezérét képezik a csapatnak.

majusi-baba2

A májusi babák nagyon jó egészségnek örvendenek

Az év ötödik hónapjában született gyermekek lesznek a legkisebb eséllyel betegek és nagyon jó egészségnek örvendenek. Egy kutatás alapján azonban kiderült, hogy ha mégis megbetegednének, akkor sincs mitől tartani, hiszen nagyon ellenállóak és kiválóan küzdenek meg a betegségekkel, leginkább a légúti megbetegedésekkel. Talán ez az oka töretlen optimizmusuknak? 😉

A májusi babák nagy felfedezők

A májusi babák nagyon izgágák, ha a körülöttük lévő világ megismeréséről van szó, hiszen hajta őket a kalandvágy. Kíváncsiságuk miatt szeretnek új dolgokat felfedezni és kipróbálni. Felnőttként nagyon mozgalmas és elfoglalt életük is lehet, azonban ez korántsem zavarja őket - sőt, még örülnek is a sok tennivalónak. Az utazás a lételemük, hajtja őket a világ felfedezése - azonban a kényelmes felfedezéshez szükségük van jó minőségi ruhákra is, amelyekről mi gondoskodunk! 

A születéskövük a smaragd

A májusi babáknak nemcsak a jellemük, hanem a születéskövük is különleges. A smaragd ugyanis az a kő, amelyik a leggazdagabb színnel rendelkezik és a legtisztább is egyben. A legritkább kő, még a gyémántnál is ritkábbnak számít. S hogy mire képes a smaragd? Megnyitja viselője szívét és elméjét a feltétel nélküli szeretet felé, ezzel még elfogadóbbá téve a májusi babákat.

A májusban született babák igazán karakteres csillagjeggyel rendelkeznek

A májusi babák vagy Bika, vagy Ikrek csillagjegy alá esnek. A bika csillagjegyűeket gyakran a határozottsággal, türelemmel és jó ízléssel társítják, míg az Ikreket a legváltozékonyabb csillagjegyként tartják számon. Az Ikrek csillagjegyű gyerekek továbbá nagyon szellemesek, jó kommunikációs készséggel és extrovertált személyiséggel rendelkeznek. Akármelyik csillagjegyű is legyen gyermeked, az biztos, hogy sok élvezetes pillanat vár még rátok! 😉

A jelképes viráguk a gyöngyvirág

A gyöngyvirág számos jelentéssel rendelkezik. A jó szerencse mellett a nyugalom és a béke hordozója is, így a májusi babák garantáltan mindig nyugodtak és békések.

szerző Gyerekruha Klub
Olvass bele legfrissebb Blablánkba
Hogyan ösztönözzük a gyerkőcöt arra, hogy nyáron is olvasson? Az iskolából szabadulva a nyári szünetben a gyerekek alig várják, hogy végre azzal tölthessék az időt, amit a legjobban szeretnek: játszással. Ilyenkor bizony nehéz rávenni őket arra, hogy a kötelező nyári olvasmánnyal vagy bármilyen iskolával kapcsolatos feladattal foglalkozzanak, ami iskolakezdéskor akár a tanulás rovására is mehet. Hogyan érdemes tehát a gyerekeket rávenni a nyári olvasásra? 2021. június 15. 4 perc olvasási idő 10 izgalmas program a nyári szünetre, hogy ne unatkozzanak a gyerekek Egyre közeleg az utolsó tanítási nap, ezzel együtt pedig a vakáció is... Szülőként biztosan benned is megfordult már, hogy mit fognak a gyerekek otthon csinálni a hosszú nyári szünet alatt, főleg, ha téged munkába szólít a kötelesség. Ha még nagyon kicsik a gyerkőcök, akkor érdemes a gyerekeket a nagyszülőkre, rokonokra rábízni, azonban ha már elég nagyok és megbízol bennük, akkor akár egyedül is otthon lehet őket hagyni. Hoztunk neked tíz olyan nyári elfoglaltságot, amellyel akár nagyszülőknél, akár otthon is lefoglalhatják magukat a gyerekek, és semmilyen veszélyt nem hordoznak magukban. 2021. június 10. 3 perc olvasási idő 10 Anyák napi program az egész családnak Ahogy a mondás is tartja, a legnagyobb és legszebb ajándék, amelyet valakinek adhatsz, az az időd. Nincs ez másként az Anyák napját illetően sem, a legértékesebb pillanatok ugyanis mind az együtt töltött idő örömeiből születnek. Noha a koronavírus miatt most sokan nem tölthetik együtt ezt a különleges napot, mi mégis összegyűjtöttük Nektek a legjobb programokat, amelyekkel maradandóvá tehetitek ezt a napot. Ha pedig arra vagytok kíváncsiak, milyen Anyák napi ajándékötleteink vannak, akkor olvassátok el blogbejegyzésünket a témában! 2021. Április 28. 3 perc olvasási idő
Bejelentkezés
vagy hagyományos módon
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
Elfelejtett jelszó

Ingyenes első kiszállítás és személyre szabott ajánlatok! Regisztráld gyermeked!

Kinek vásárolsz?
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
< vissza