🌺 20% kedvezmény az IDEXE tavaszi ruhákra! 🌺   KUPON: tavasz 🌺 20% kedvezmény az IDEXE tavaszi ruhákra! 🌺   KUPON: tavasz lejárat: 0 4 : 1 6 : 4 7 : 5 9

Mind azonnal odáig voltunk a történetért, a dalokról nem is beszélve. Csodálatos téli látványvilág mellett megjelenik a humor és a dráma is.

Összegyűjtöttük azokat az érdekességeket a meséről, amiket talán nem is sejtettél. ❄️

  • Elsa eredetileg főgonosz lett volna, de annyira jól sikerült a híres Let it go (Legyen hó) című dal, hogy a dalhoz igazították a szereplőt és az utolsó pillanatban megváltoztatták.
  • A mesében megjelenő jégvágás egykor létező foglalkozás volt.
  • Amikor Elsa jégpalotáján kezdtek dolgozni a készítők a Kanadában található Québecbe utaztak, hogy egy ottani jégből készült hotelből merítsenek ötletet. A Hotel De Glace szállodában azóta nyílt egy Jégvarázs nevű lakosztály az ott dolgozók a film iránti tiszteletének jeléül.
  • Josh Gad nagy részét improvizálta Olaf szövegének, mert azt tekintette céljának, hogy megnevettesse a producereket.
  • Anna és Hans közös dala, a Love is an Open Door (Nyitom a szívem) volt az első alkalom, hogy egy Disney-filmben duettet ad elő egy jó és egy rossz karakter.
  • Aranyhaj (rövid barna hajjal) és Flynn Rider is feltűnnek a filmben, méghozzá Elsa koronázási ünnepségén.
  • A Jégvarázs volt az első kizárólag a Disney gondozásában megjelenő olyan animációs film, ami Golden Globe-díjat nyert a kategóriájában.
  • Olaf neve egy szójáték, nagyon hasonlít az “oh laugh” angol kifejezésre, ami azt jelenti “nevess”.
  • Jennifer Lee az első női rendező, aki Disney-filmet készített.
  • A történet Hans Christian Andersen A Hókirálynő című meséjén alapul.
  • Hans, Kristoff, Anna és Sven nevével Hans Christian Andersen előtt tisztelegnek. (Ha gyorsan egybe olvasod a neveket, majdnem kijön Hans Christian Andersen neve)
  • Az előkészítési fázisban a stáb tagjai az USA-ban, Kanadában és Norvégiában kutatták a vastag hó tulajdonságait. (Hogyan reagál a külöböző világításokra, hogyan viselkedik a hó, ha vki különböző ruhadarabokban elesik rajta stb.)

Ha ti is szeretitek a Jégvarázst, nézzetek szét Gyerekruha Klub webshopjában, megannyi jégvarázslatos ruhadarab közül válogathattok. 😊

Ha szeretitek a meséket, olvashatsz érdekességeket Mickey egérről és SpongyaBobról is.  

szerző Gyerekruha Klub
Olvass bele legfrissebb Blablánkba
Hogyan ösztönözzük a gyerkőcöt arra, hogy nyáron is olvasson? Az iskolából szabadulva a nyári szünetben a gyerekek alig várják, hogy végre azzal tölthessék az időt, amit a legjobban szeretnek: játszással. Ilyenkor bizony nehéz rávenni őket arra, hogy a kötelező nyári olvasmánnyal vagy bármilyen iskolával kapcsolatos feladattal foglalkozzanak, ami iskolakezdéskor akár a tanulás rovására is mehet. Hogyan érdemes tehát a gyerekeket rávenni a nyári olvasásra? 2021. június 15. 4 perc olvasási idő 10 izgalmas program a nyári szünetre, hogy ne unatkozzanak a gyerekek Egyre közeleg az utolsó tanítási nap, ezzel együtt pedig a vakáció is... Szülőként biztosan benned is megfordult már, hogy mit fognak a gyerekek otthon csinálni a hosszú nyári szünet alatt, főleg, ha téged munkába szólít a kötelesség. Ha még nagyon kicsik a gyerkőcök, akkor érdemes a gyerekeket a nagyszülőkre, rokonokra rábízni, azonban ha már elég nagyok és megbízol bennük, akkor akár egyedül is otthon lehet őket hagyni. Hoztunk neked tíz olyan nyári elfoglaltságot, amellyel akár nagyszülőknél, akár otthon is lefoglalhatják magukat a gyerekek, és semmilyen veszélyt nem hordoznak magukban. 2021. június 10. 3 perc olvasási idő 7 érdekes tény a májusban született babákról A május mindig csupa jó hírt tartogat. Ez az a hónap ugyanis, amikor a téli időjárást magunk mögött hagyva egyre közelebb kerülünk a nyárhoz, hiszen a fák és bokrok végre virágba borulnak, az ég ragyogóan kékké válik és egyre több napsütés éri az arcunkat. Nincs ez másként a májusban született babákkal sem, hiszen amellett, hogy ragyogó jövő áll előttük, még számos olyan tulajdonsággal és jellemvonással rendelkeznek, amely még elragadóbbá teszi őket. Olvass tovább, és tudd meg, mik ezek! 2021. május 12. 2 perc olvasási idő
Bejelentkezés
vagy hagyományos módon
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
Elfelejtett jelszó

Ingyenes első kiszállítás és személyre szabott ajánlatok! Regisztráld gyermeked!

Kinek vásárolsz?
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
< vissza