Nem is gondolnád, hogy a Marks & Spencer márka nem a nyugati kontinensről indult, hanem annál sokkal közelebbről.
Amikor Michael Marks Lengyelországból áttelepült Angliába, valószínű nem is sejtette, hogy stílusa évtizedekkel később a nemzetközi divat meghatározó képviselőjévé válik.

Ismerd meg a Marks & Spencer márkát!

1844-ben - Igen, több mint 170 éve - a lengyel kereskedő egy angliai kispiacon értékesítette ruháit. Az első nemzetközi sikerek és a gyarapodás a Tom Spencerrel való társulásnak köszönhető - így lett a cég neve nemes egyszerűséggel Marks & Spencer, melyet ma már a világ több, mint 50 országában ismernek és szeretnek. Mára a Marks & Spencer a világ divatmárkái közül az egyik leghitelesebb, melyről a felhasznált anyagok minősége és a kiépített nemzetközi hálózat biztonsága tanúskodik.

Mi az a PLAN A?

A Marks & Spencer környezetvédelmi törekvése 2007-ben került papírra, melynek keretein belül 100 környezetvédelmi és szociális célt tűztek ki maguk elé. A terv szépsége és hitelessége abban rejlik, hogy mindezt 2020-ig valósítják meg :)

Köszönjük Michael Marksnak, Tom Spencernek és tervezőiknek, hogy ilyen egyedi és gondos odafigyeléssel gyártott ruhácskákba öltöztethetjük gyermekeinket! :)

Itt tudsz válogatni a Marks & Spencer lányka és kisfiú ruhák között!

Bejelentkezés
vagy hagyományos módon
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Már regisztráltál? Lépj be itt.
Elfelejtett jelszó

Személyre szabott ajánlatainkért regisztráld gyermeked.

Kinek vásárolsz?
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Már regisztráltál? Lépj be itt.
vissza