Következő intézkedéseket eszközöltünk a kontaktus csökkentése érdekében.

  1. GLS CsomagPost szállítási módot ideiglenesen kikapcsoltuk
  2. Kétféle előre fizetési módot biztosítunk vásárlóinknak - átutalásos vagy azonnali bankkártyás fizetés

A teljes fizikai érintkezés elkerülés miatt nem ajánljuk a készpénzes utánvétes vásárlást! 

Biztonságos Fizetés

Mely fizetési mód mennyire biztonságos online vásárlás során?

  1. Előre fizetés átutalás - Teljesen biztonságos
  2. Előre fizetés bankkártyával - Teljesen biztonságos
  3. Készpénzes fizetés - Elkerülhetetlen a fizikai kontakt, ezért nem biztonságos

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket az előre fizetés fontosságáról, hiszen ilyenkor elkerülhető a közvetlen fizikai kapcsolat a futár és TE, mint vásárló között. Fizetés nélkül átadható a csomag. Ezzel futárainkat is szeretnénk véde, így kérünk minden kedves vásárlónkat az ajánlott fizetést tartsák be. 

Amennyiben mégis ragaszkodsz az utánvéthez, akkor lehetőség szerint bankkártyával végezd el a fizetést! Április 15-től 15.000 Forintra nő az érintéssel működő fizetések értékhatára, így kevesebb esetben lesz szükség fizetéskor a PIN kód megadására.

 

szerző Gyerekruha Klub
Olvass bele legfrissebb Blablánkba
Legjobb telefonos alkalmazások szülőknek Szülőnek lenni egy csodálatos dolog, azonban sosem egyszerű. Még akkor is sok stresszel jár, ha már tapasztalt anyukaként több gyerek édesanyja vagy. Épp ezért mindig jó, ha vannak jól bevált trükkök arra, hogyan könnyítsük meg ezt az egyébként nehéz időszakot. Erre mi sem lenne kiválóbb a mobiltelefonos alkalmazásoknál, hiszen a telefonunk amúgy is mindig kéznél van. Mi összegyűjtöttük nektek azokat a magyar nyelvű  applikációkat, melyek a várandósság első napjaitól segítséget nyújtanak, nem csak a szülés körüli tévhitek tisztázásában, hanem már a szülést követően a baba elaltatásában is. Az első szavak emlékezetessé tétele mellett segítenek a gyermekek szórakoztatásában is a hosszú autóutak alatt. Az alkalmazások magyar nyelvűek és ingyenesen letölthetőek. 2021. január 12. 4 perc olvasási idő 2021 divat trendjei Az évek múlásával nem csak az évszakok, hanem a divat is folyamatosan változik. Legyen szó felnőtt- vagy gyermekdivatról, a trendek változásával mindig találni fogunk visszatérő vagy teljesen új darabokat. Az ünnepek elmúltával pedig épp itt az ideje, hogy a karácsonyi pulóverek helyett valami tavasziasabb öltözet kerüljön a középpontba.   2021. január 8. 4 perc olvasási idő Érdekes tények a januárban született gyerekekről A január általában az újévi fogadalmak, az újrakezdés és az új dolgok kipróbálásának az ideje. Ha pedig az év első hónapjában születik a kisbabád, akkor ez az év számodra még izgalmasabban indul, hiszen új taggal bővül a család. Fontos azonban tudni, hogy a januárban született babákra nem csak úgy érdemes hivatkozni, mint ,,újévi babák” vagy ,,téli gyerekek”. Kutatások bizonyítják, hogy a januárban születettek boldogabbak, mint az átlag és nagyobb valószínűséggel válik belőlük orvos, mint a többiekből. Ha érdekel, mi mindenben kiemelkedőbbek még, akkor tarts velünk! 2021. január 4. 3 perc olvasási idő
Bejelentkezés
vagy hagyományos módon
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
Elfelejtett jelszó

Ingyenes első kiszállítás és személyre szabott ajánlatok! Regisztráld gyermeked!

Kinek vásárolsz?
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
< vissza