Következő intézkedéseket eszközöltünk a kontaktus csökkentése érdekében.

  1. GLS CsomagPost szállítási módot ideiglenesen kikapcsoltuk
  2. Kétféle előre fizetési módot biztosítunk vásárlóinknak - átutalásos vagy azonnali bankkártyás fizetés

A teljes fizikai érintkezés elkerülés miatt nem ajánljuk a készpénzes utánvétes vásárlást! 

Biztonságos Fizetés

Mely fizetési mód mennyire biztonságos online vásárlás során?

  1. Előre fizetés átutalás - Teljesen biztonságos
  2. Előre fizetés bankkártyával - Teljesen biztonságos
  3. Készpénzes fizetés - Elkerülhetetlen a fizikai kontakt, ezért nem biztonságos

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket az előre fizetés fontosságáról, hiszen ilyenkor elkerülhető a közvetlen fizikai kapcsolat a futár és TE, mint vásárló között. Fizetés nélkül átadható a csomag. Ezzel futárainkat is szeretnénk véde, így kérünk minden kedves vásárlónkat az ajánlott fizetést tartsák be. 

Amennyiben mégis ragaszkodsz az utánvéthez, akkor lehetőség szerint bankkártyával végezd el a fizetést! Április 15-től 15.000 Forintra nő az érintéssel működő fizetések értékhatára, így kevesebb esetben lesz szükség fizetéskor a PIN kód megadására.

 

szerző Gyerekruha Klub
Olvass bele legfrissebb Blablánkba
Hogyan ösztönözzük a gyerkőcöt arra, hogy nyáron is olvasson? Az iskolából szabadulva a nyári szünetben a gyerekek alig várják, hogy végre azzal tölthessék az időt, amit a legjobban szeretnek: játszással. Ilyenkor bizony nehéz rávenni őket arra, hogy a kötelező nyári olvasmánnyal vagy bármilyen iskolával kapcsolatos feladattal foglalkozzanak, ami iskolakezdéskor akár a tanulás rovására is mehet. Hogyan érdemes tehát a gyerekeket rávenni a nyári olvasásra? 2021. június 15. 4 perc olvasási idő 10 izgalmas program a nyári szünetre, hogy ne unatkozzanak a gyerekek Egyre közeleg az utolsó tanítási nap, ezzel együtt pedig a vakáció is... Szülőként biztosan benned is megfordult már, hogy mit fognak a gyerekek otthon csinálni a hosszú nyári szünet alatt, főleg, ha téged munkába szólít a kötelesség. Ha még nagyon kicsik a gyerkőcök, akkor érdemes a gyerekeket a nagyszülőkre, rokonokra rábízni, azonban ha már elég nagyok és megbízol bennük, akkor akár egyedül is otthon lehet őket hagyni. Hoztunk neked tíz olyan nyári elfoglaltságot, amellyel akár nagyszülőknél, akár otthon is lefoglalhatják magukat a gyerekek, és semmilyen veszélyt nem hordoznak magukban. 2021. június 10. 3 perc olvasási idő 7 érdekes tény a májusban született babákról A május mindig csupa jó hírt tartogat. Ez az a hónap ugyanis, amikor a téli időjárást magunk mögött hagyva egyre közelebb kerülünk a nyárhoz, hiszen a fák és bokrok végre virágba borulnak, az ég ragyogóan kékké válik és egyre több napsütés éri az arcunkat. Nincs ez másként a májusban született babákkal sem, hiszen amellett, hogy ragyogó jövő áll előttük, még számos olyan tulajdonsággal és jellemvonással rendelkeznek, amely még elragadóbbá teszi őket. Olvass tovább, és tudd meg, mik ezek! 2021. május 12. 2 perc olvasási idő
Bejelentkezés
vagy hagyományos módon
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
Elfelejtett jelszó

Ingyenes első kiszállítás és személyre szabott ajánlatok! Regisztráld gyermeked!

Kinek vásárolsz?
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
< vissza