Bak vagy vízöntű jegyűek

Ha a babád január 20. előtt jött a világra, akkor a bak csillagjegybe született, amihez számos jó tulajdonságot kapcsolunk, mint például a szorgalmat vagy az ambiciózust. Ha gyerkőcöd 20-án vagy annál később született, akkor vízöntő csillagjeggyel rendelkezik, amihez az intelligenciát és az önállóságot kapcsoljuk. További érdekesség még, hogy a sztárok többsége vízöntő csillagjegyű, így meglehet, hogy a te gyermeked is a hírességek táborát gyarapítja majd.

 

januári baba 8

A januári babák a legviccesebbek

Ha az év első hónapjában született a gyerkőcöd, akkor abban már biztos lehetsz, hogy mellette sosem fogsz unatkozni. A januári gyerekek általában sokkal jókedvűbbek, mint az év többi hónapjában születettek, emellett remek humorérzékkel rendelkeznek és mindig tartogatnak valami szellemes megjegyzést a tarsolyukban. Mivel alapvetően ilyen vidámak, valószínű, hogy ők állnak majd a társaság középpontjában, a többieket szórakoztatva.

januári baba 3

Jó tűrőképességgel rendelkeznek

Egy kutatásban azt vizsgálták, hogy a születés hónapja hogyan befolyásolja a gyerekek kedélyét. Kiderült, hogy a januárban született gyerekek sokkal kevésbé ingerlékenyek, mint a társaik. Ha most azt gondolod, hogy ennek köze van a hideghez, akkor tulajdonképpen nem is jársz messze az igazságtól. A téli fagyok sokkal ellenállóbbá teszik a gyerekeket nem csak a hideg tolerálását, hanem a problémák kezelését is illetően. Ez később még nagyon jól jöhet, amikor stresszkezelésre kerül a sor, hiszen sokkal teherbíróbbak és edzettebbek lesznek. Jól jöhet akkor is, ha öltöztetésre kerül a sor, hiszen a januárban született babák kevésbé hajlamosak a nyűgösségre, így nem kihívás az, milyen ruhadarabokat adjunk rá. Kevésbé élik meg stresszként  az öltözködést, mint a társaik, így nyugodtan felöltöztetheted kedvenc darabjaidba, csak hogy lásd, milyen édesen mutat bennük. Ha pedig még nem tudod, milyen darabot is adnál a gyerkőcödre, bátran ajánljuk a www.gyerekruhaklub széles választékát, ahol biztosan találsz valami Neked megfelelőt.

A születéskövük a gránát

Noha a január egy hideg és fagyos hónap, ugyanez nem mondható el az az ebben a hónapban születettek kövéről, a gránátról. Leggyakrabban mélyvörös színű, azonban más árnyalataival is sokszor találkozhatunk. A kő a békét, a jólétet és az egészséget szimbolizálja, így azok a babák, akiknek ez a születéskövük, örökké tartó boldogságban, egészségben és gazdagságban részesülnek majd.

januári baba 5

Nagy valószínűséggel válik belőlük orvos

Amikor megtudod, hogy várandós vagy, valószínűleg nem csak a baba nemét, hanem a karrierjét illetően is elkezdesz gondolkodni. Ha fiú, akkor vajon focista lesz? És ha lány, akkor milyen pályát választ majd? Egy brit kutatásból kiderül, hogy a januárban született gyerekekből válik a legnagyobb eséllyel orvos. Ha a gyermeked szívesen játszana veled doktorosat, akkor támogasd őt, hiszen még az is lehet, hogy a való életben is orvos válik majd belőle.

januári baba6

Nagyon jó vezetők

A januári születésű gyerekeknek megvan a véleményük mindenről. Ha valaki arra vállalkozik, hogy más belátásra bírja őket, akkor valószínűleg sikertelenül fog járni. Sőt, mivel a januári  gyerekek ilyen határozottak, még az is elképzelhető, hogy ők fogják mások véleményét megváltoztatni. Természetüknél fogva vezetőknek születtek, az emberek követik őket és megbíznak bennük.

januári baba 7

Mindezek a tulajdonságok tehát nagyban hozzá segíthetik a januárban született gyerkőcöket ahhoz, hogy magabiztosak és sikeresek legyen az életben, azonban nem nyújtanak elegendő útmutatást a kicsi számára. Légy büszke a gyerkőcödre, ha rendelkezik ezekkel a jellemvonásokkal, de ne felejtsd el megtanítani neki azt, hogy mit is jelent kedvesnek és szerénynek maradni, mindezek a tulajdonságok pedig segítenek majd téged az utadon.

 

szerző Gyerekruha Klub
Olvass bele legfrissebb Blablánkba
Hogyan ösztönözzük a gyerkőcöt arra, hogy nyáron is olvasson? Az iskolából szabadulva a nyári szünetben a gyerekek alig várják, hogy végre azzal tölthessék az időt, amit a legjobban szeretnek: játszással. Ilyenkor bizony nehéz rávenni őket arra, hogy a kötelező nyári olvasmánnyal vagy bármilyen iskolával kapcsolatos feladattal foglalkozzanak, ami iskolakezdéskor akár a tanulás rovására is mehet. Hogyan érdemes tehát a gyerekeket rávenni a nyári olvasásra? 2021. június 15. 4 perc olvasási idő 10 izgalmas program a nyári szünetre, hogy ne unatkozzanak a gyerekek Egyre közeleg az utolsó tanítási nap, ezzel együtt pedig a vakáció is... Szülőként biztosan benned is megfordult már, hogy mit fognak a gyerekek otthon csinálni a hosszú nyári szünet alatt, főleg, ha téged munkába szólít a kötelesség. Ha még nagyon kicsik a gyerkőcök, akkor érdemes a gyerekeket a nagyszülőkre, rokonokra rábízni, azonban ha már elég nagyok és megbízol bennük, akkor akár egyedül is otthon lehet őket hagyni. Hoztunk neked tíz olyan nyári elfoglaltságot, amellyel akár nagyszülőknél, akár otthon is lefoglalhatják magukat a gyerekek, és semmilyen veszélyt nem hordoznak magukban. 2021. június 10. 3 perc olvasási idő 7 érdekes tény a májusban született babákról A május mindig csupa jó hírt tartogat. Ez az a hónap ugyanis, amikor a téli időjárást magunk mögött hagyva egyre közelebb kerülünk a nyárhoz, hiszen a fák és bokrok végre virágba borulnak, az ég ragyogóan kékké válik és egyre több napsütés éri az arcunkat. Nincs ez másként a májusban született babákkal sem, hiszen amellett, hogy ragyogó jövő áll előttük, még számos olyan tulajdonsággal és jellemvonással rendelkeznek, amely még elragadóbbá teszi őket. Olvass tovább, és tudd meg, mik ezek! 2021. május 12. 2 perc olvasási idő
Bejelentkezés
vagy hagyományos módon
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
Elfelejtett jelszó

Ingyenes első kiszállítás és személyre szabott ajánlatok! Regisztráld gyermeked!

Kinek vásárolsz?
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
< vissza