Blabla blog

Bak vagy vízöntű jegyűek

Ha a babád január 20. előtt jött a világra, akkor a bak csillagjegybe született, amihez számos jó tulajdonságot kapcsolunk, mint például a szorgalmat vagy az ambiciózust. Ha gyerkőcöd 20-án vagy annál később született, akkor vízöntő csillagjeggyel rendelkezik, amihez az intelligenciát és az önállóságot kapcsoljuk. További érdekesség még, hogy a sztárok többsége vízöntő csillagjegyű, így meglehet, hogy a te gyermeked is a hírességek táborát gyarapítja majd.

 

januári baba 8

A januári babák a legviccesebbek

Ha az év első hónapjában született a gyerkőcöd, akkor abban már biztos lehetsz, hogy mellette sosem fogsz unatkozni. A januári gyerekek általában sokkal jókedvűbbek, mint az év többi hónapjában születettek, emellett remek humorérzékkel rendelkeznek és mindig tartogatnak valami szellemes megjegyzést a tarsolyukban. Mivel alapvetően ilyen vidámak, valószínű, hogy ők állnak majd a társaság középpontjában, a többieket szórakoztatva.

januári baba 3

Jó tűrőképességgel rendelkeznek

Egy kutatásban azt vizsgálták, hogy a születés hónapja hogyan befolyásolja a gyerekek kedélyét. Kiderült, hogy a januárban született gyerekek sokkal kevésbé ingerlékenyek, mint a társaik. Ha most azt gondolod, hogy ennek köze van a hideghez, akkor tulajdonképpen nem is jársz messze az igazságtól. A téli fagyok sokkal ellenállóbbá teszik a gyerekeket nem csak a hideg tolerálását, hanem a problémák kezelését is illetően. Ez később még nagyon jól jöhet, amikor stresszkezelésre kerül a sor, hiszen sokkal teherbíróbbak és edzettebbek lesznek. Jól jöhet akkor is, ha öltöztetésre kerül a sor, hiszen a januárban született babák kevésbé hajlamosak a nyűgösségre, így nem kihívás az, milyen ruhadarabokat adjunk rá. Kevésbé élik meg stresszként  az öltözködést, mint a társaik, így nyugodtan felöltöztetheted kedvenc darabjaidba, csak hogy lásd, milyen édesen mutat bennük. Ha pedig még nem tudod, milyen darabot is adnál a gyerkőcödre, bátran ajánljuk a www.gyerekruhaklub széles választékát, ahol biztosan találsz valami Neked megfelelőt.

A születéskövük a gránát

Noha a január egy hideg és fagyos hónap, ugyanez nem mondható el az az ebben a hónapban születettek kövéről, a gránátról. Leggyakrabban mélyvörös színű, azonban más árnyalataival is sokszor találkozhatunk. A kő a békét, a jólétet és az egészséget szimbolizálja, így azok a babák, akiknek ez a születéskövük, örökké tartó boldogságban, egészségben és gazdagságban részesülnek majd.

januári baba 5

Nagy valószínűséggel válik belőlük orvos

Amikor megtudod, hogy várandós vagy, valószínűleg nem csak a baba nemét, hanem a karrierjét illetően is elkezdesz gondolkodni. Ha fiú, akkor vajon focista lesz? És ha lány, akkor milyen pályát választ majd? Egy brit kutatásból kiderül, hogy a januárban született gyerekekből válik a legnagyobb eséllyel orvos. Ha a gyermeked szívesen játszana veled doktorosat, akkor támogasd őt, hiszen még az is lehet, hogy a való életben is orvos válik majd belőle.

januári baba6

Nagyon jó vezetők

A januári születésű gyerekeknek megvan a véleményük mindenről. Ha valaki arra vállalkozik, hogy más belátásra bírja őket, akkor valószínűleg sikertelenül fog járni. Sőt, mivel a januári  gyerekek ilyen határozottak, még az is elképzelhető, hogy ők fogják mások véleményét megváltoztatni. Természetüknél fogva vezetőknek születtek, az emberek követik őket és megbíznak bennük.

januári baba 7

Mindezek a tulajdonságok tehát nagyban hozzá segíthetik a januárban született gyerkőcöket ahhoz, hogy magabiztosak és sikeresek legyen az életben, azonban nem nyújtanak elegendő útmutatást a kicsi számára. Légy büszke a gyerkőcödre, ha rendelkezik ezekkel a jellemvonásokkal, de ne felejtsd el megtanítani neki azt, hogy mit is jelent kedvesnek és szerénynek maradni, mindezek a tulajdonságok pedig segítenek majd téged az utadon.

 

szerző Gyerekruha Klub
Olvass bele legfrissebb Blablánkba
Környezetbarát termékek tudatos szülőknek Ha környezettudatosságról van szó, akkor sosincs elég korán elkezdeni. A gyermekek pedig kitől mástól tanulhatnák el a legjobban a környezettudatosság alapjait, ha nem a szülőktől? Mindezek mellett pedig a babák bőre érzékeny, így fontos, hogy olyan termékeket használjunk, amelyek nem irritálják a bőrüket. Nemcsak az általtunk használt krémek jöhetnek szóba, hanem minden, amivel a baba bőre érintkezik: a ruhák, a takaró, a lepedő. Jól látszik tehát, hogy a nap minden percében olyan termékekkel érintkezik a baba, amelyek irritációt válthatnak ki nála. A környezettudatos termékek általában organikusak és gyermekbarátok, így nyugodtan használhatjuk őket a gyermekünk közelében is. 2021. Április 21. 3 perc olvasási idő Túra a babával, avagy hogyan kiránduljunk gyerkőccel Ahogy egyre jobbra fordul az idő, úgy egyre többen indulnak sétáni, kirándulni és túrázni is. Kisbabával vagy idősebb gyermekkel az oldalunkon azonban felmerülhet a kérdés, hogy milyen intézkedéseket érdemes tenni, mielőtt elindulunk. A kirándulás és túrázás fontos a család életében, hiszen a természetben, a friss levegőn töltött idő elengedhetetlen, nemcsak a babára, hanem az egész családra remek hatással van, és kiváló közös program is lehet. Ebben a bejegyzésben elmondjuk, mikre érdemes figyelni, mielőtt nekivágtok a kirándulásnak. 2021. Április 14. 3 perc olvasási idő Hogyan válhat gyermekedből is divattervező az IDEXE márkánkkal? A tavasz beköszöntével nemcsak a telet, hanem a vastag téli ruhákat is magunk mögött hagyjuk. Itt az ideje a színes ruhák viselésének, azonban a színek összepárosítása sosem egyszerű. A reggeli öltözködést pedig könnyedén jó mókává varázsolhatod, ha ráveszed gyerkőcöd, hogy segítsen Neked összepárosítani a színeket! De milyen színek divatosak egyáltalán? Érdemes-e két ugyanolyan színt összepárosítani? Ha ezek a kérdések benned is felmerültek, akkor olvass tovább, hiszen legkiválóbb márkánk, az IDEXE divattervezői adnak tippeket a tökéletes tavaszi szett összeállításához! 2021. március 30. < 1 perc olvasási idő
Bejelentkezés
vagy hagyományos módon
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
Elfelejtett jelszó

Ingyenes első kiszállítás és személyre szabott ajánlatok! Regisztráld gyermeked!

Kinek vásárolsz?
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
< vissza