🌺 20% kedvezmény az IDEXE tavaszi ruhákra! 🌺   KUPON: tavasz 🌺 20% kedvezmény az IDEXE tavaszi ruhákra! 🌺   KUPON: tavasz lejárat: 0 4 : 0 8 : 4 3 : 4 1

Babáknak ajánljuk

Vásárolni újszülötteknek sosem egyszerű, hiszen aligha tudjuk megmondani, minek is örülnének a legjobban. Ebben a korban rohamosan nőnek és fejlődnek a picik, így a játékokat egyhamar kinövik. Olyan dolgok jöhetnek szóba, amelyek praktikusak és sokáig hasznukat tudjuk venni. Azt tanácsoljuk, ne a babák fejével próbáljatok meg ilyenkor gondolkodni, hanem a szülőkével. Mire lenne szükségük, mi az, ami jól jöhet a mindennapokban? Mutatjuk.

Takaró

Legyen szó fürdetésről, utazásról, altatásról, az biztos, hogy mindig kell a közelben lennie egy puha takarónak, ami melegen tartja babánkat. Ez a cuki Mikulás mintás takaró pedig kétségkívül nagy siker lesz.

Előke

Az első falatok mindig sok izgalommal, na meg kosszal járnak. A babák még csak most tanulják, hogyan is kell helyesen enni, ezt pedig a ruhájuk sem ússza meg szárazon. Éppen ezért az előke szerintünk egy olyan alapdarab, aminek állandó tagját kell képeznie a gyerkőc ruhatárának.

Rugdalózó

Fontos, hogy kisbabánkat mindig a lehető legkényelmesebb darabokba öltöztessük, hiszen ő még aligha tudja elmondani, ha egy ruhadarabban nem érzi jól magát. Egy pihe-puha rugdalózóval azonban biztos, hogy jól választunk. 

Kisfiúknak ajánljuk

Ha már nincs szükség a babaholmikra, akkor olyasmit érdemes venni, amely segíti gyermekünk útját a világ felfedezésében és a képzeletének a fejlesztésében. 

Mesélő könyv

A szavak felfedezésében remek társ lehet egy ilyen könyv. Az érdekes mesék lekötik a kicsi figyelmét és még az első szavak megformálásában is segítenek. 

Táska, hátizsák

Az iskolai évek alatt mindenképpen szükségünk lesz egy táskára, amiben elfér gyermekünk minden holmija. Ez a Spongyabobos táska biztos nagy sikert arat, hiszen melyik gyerkőc ne szeretné ezt a mesét?

Ha pedig egy hátizsákra van szüksége, amiben elfér gyermekünk minden holmija, ezt ajánljuk.

Társasjáték

A társasjátékok mindig összehozzák a csapatot, legyen szó családról vagy barátokról. Mindenképp szuper kikapcsolódás lehet, amely nagy örömet okozhat a társaságnak. A tökéletes karácsony nélkülözhetetlen kelléke a társasjáték egy forró csoki kíséretében.

Kamaszfiúknak ajánljuk

A kamaszok kedvében járni szinte lehetetlen, sosem tudhatjuk pontosan, épp mi számít menőnek a körükben. Ekkor kezdik felfedezni, hogy mi az, amit igazán szeretnek. Sokan a videojátékok és a kütyük világa iránt, míg mások a sportok iránt érdeklődnek. Akárhogy is legyen, mi összeszedtük azokat az ajándékötleteket, amikkel biztos, hogy mosolyt sikerül csalni az arcukra.

Bicikli

Igazi klasszikusnak számít, azonban jó, ha van egy kerékpár, amit gyermekünk bármikor használhat. A kütyükben elveszve talán túl sok időt is tölthetnek ilyenkor a fiúk a szobájukban, épp ezért fontos, hogy ki tudjuk őket csalogatni valahogy a szabad levegőre, egy bicikli pedig tökéletes megoldást nyújthat erre. 

Fejhallgató

Ebben a korban szinte biztos, hogy gyermekünk felfedezte már a videojátékok világát. Ilyenkor jól jöhet egy megbízható fejhallgató, aminek segítségével könnyen játszhat, hallgathat zenét vagy kommunikálhat barátaival az interneten. 

Sportruházat

Akár szabadidős tevékenységről, akár profi sportolásról legyen szó, az biztos, hogy gyermekünk ruhatárának rendelkeznie kell egy-két alapdarabbal. A kamaszok körében már fontos, milyen ruhákat hordanak, így ennek a Nike pulóvernek biztos, hogy örülni fognak.

 

szerző Gyerekruha Klub
Olvass bele legfrissebb Blablánkba
Hogyan ösztönözzük a gyerkőcöt arra, hogy nyáron is olvasson? Az iskolából szabadulva a nyári szünetben a gyerekek alig várják, hogy végre azzal tölthessék az időt, amit a legjobban szeretnek: játszással. Ilyenkor bizony nehéz rávenni őket arra, hogy a kötelező nyári olvasmánnyal vagy bármilyen iskolával kapcsolatos feladattal foglalkozzanak, ami iskolakezdéskor akár a tanulás rovására is mehet. Hogyan érdemes tehát a gyerekeket rávenni a nyári olvasásra? 2021. június 15. 4 perc olvasási idő 10 izgalmas program a nyári szünetre, hogy ne unatkozzanak a gyerekek Egyre közeleg az utolsó tanítási nap, ezzel együtt pedig a vakáció is... Szülőként biztosan benned is megfordult már, hogy mit fognak a gyerekek otthon csinálni a hosszú nyári szünet alatt, főleg, ha téged munkába szólít a kötelesség. Ha még nagyon kicsik a gyerkőcök, akkor érdemes a gyerekeket a nagyszülőkre, rokonokra rábízni, azonban ha már elég nagyok és megbízol bennük, akkor akár egyedül is otthon lehet őket hagyni. Hoztunk neked tíz olyan nyári elfoglaltságot, amellyel akár nagyszülőknél, akár otthon is lefoglalhatják magukat a gyerekek, és semmilyen veszélyt nem hordoznak magukban. 2021. június 10. 3 perc olvasási idő 7 érdekes tény a májusban született babákról A május mindig csupa jó hírt tartogat. Ez az a hónap ugyanis, amikor a téli időjárást magunk mögött hagyva egyre közelebb kerülünk a nyárhoz, hiszen a fák és bokrok végre virágba borulnak, az ég ragyogóan kékké válik és egyre több napsütés éri az arcunkat. Nincs ez másként a májusban született babákkal sem, hiszen amellett, hogy ragyogó jövő áll előttük, még számos olyan tulajdonsággal és jellemvonással rendelkeznek, amely még elragadóbbá teszi őket. Olvass tovább, és tudd meg, mik ezek! 2021. május 12. 2 perc olvasási idő
Bejelentkezés
vagy hagyományos módon
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
Elfelejtett jelszó

Ingyenes első kiszállítás és személyre szabott ajánlatok! Regisztráld gyermeked!

Kinek vásárolsz?
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
< vissza