🌺 20% kedvezmény az IDEXE tavaszi ruhákra! 🌺   KUPON: tavasz 🌺 20% kedvezmény az IDEXE tavaszi ruhákra! 🌺   KUPON: tavasz lejárat: 0 5 : 0 4 : 1 7 : 0 2

A trendek nem csak divatosabbá tesznek minket és gyermekeinket, hanem segítenek dönteni abban is, hogy mit vegyünk fel. Megkönnyítik és gyorsítják a reggeli készülődést, hiszen tudjuk, melyik darab mikor számít népszerűnek és nem kell a ruhaválogatással időt töltetnünk. Mindemellett sokat elárulnak arról, milyen személyiségek is vagyunk mi és a gyermekeink valójában. Nincs ez másként idén sem, a különböző ruhatrendek nagyban meghatározzák majd a 2021-es évet. De milyen divatirányzat lesz a mérvadó? Erre hoztunk nektek példákat.

Legmeghatározóbb anyagok és minták

Az idei divat a 90-es évek stílusát idézi. A legmeghatározóbb ruhaanyagok közé a farmer, a bőr és a szaggatott textil tartoznak. Fontosak továbbá a különböző minták és színek is, amelyeket variálva igazán különleges darabokra bukkanhatunk. A fodrok mellett a ruhákat díszítő masnikkal is találkozhatunk. A kockás és a pöttyös idén újra aranykorát éli, de a különböző állatminták is népszerűek. A legtrendibb stílusirányzat fiúknál és lányoknál egyaránt a lezser megjelenés egy csipet eleganciával fűszerezve.

2021 lány divat

Élénk vagy púderesebb színek?

Az év első hónapjaiban még javarészt tart a fagyos időjárás, így a gyermekeinket is eszerint öltöztetjük. A kislány divat esetében a hideg időjárást a meleg, élénk színek ellensúlyozzák a kollekciókban. Ezek közül is jelentős a rágógumi-rózsaszín, amely már több tavaly évvégi divatbemutatón is debütált, de sokat találkozhatunk a tangerin sárgával is, ami egy igazán feltűnő, mégis stílusosan elegáns árnyalat. A tavasz beköszöntével azonban a púderesebb árnyalatok mellett a pasztelszínek is nagyobb szerepet kapnak.

Pán Péter-gallér, az egyszerű ruhák megmentője

A gallérok szuper részét képezik bármilyen öltözéknek, hiszen amellett, hogy elegáns hatást nyújtanak, még feldobják a legegyszerűbb szerelést is. Remek tagja lehet kislányunk gardróbjának egy egyszerű ruha csipkés gallérral, amely tökéletesen megállja a helyét a mindennapokban vagy egy hivatalos eseményen is, mindezek mellett imádnivalóan kislányos is. Ne feledd, minél feltűnőbb a gallér, annál trendibb az összhatás! 😉

2021 trendjei2

Pufi vállak, amelyekkel csak jól járhatsz

A túlméretezett ruhavállak már egy jó ideje alakítják a trendeket, és nincs ez másképp idén sem. Nem csak a felnőtt, hanem a kislány divatot is meghatározza a felsők vállrészének buggyos kialakítása. Sokfélével találkozhatunk, vannak, akik a nagyobb, és vannak, akik a kisebb pufi vállrészekre esküsznek. Egy biztos: mindenképp cuki választás lehet 2021-ben is.

A melegítőszettesek, avagy a divat új irányzata

A 2020-as év nem épp a legjobb idő volt a különböző ruhadarabok viseletére, mivel javarészt mindenki otthon, kényelmes ruhákban töltötte a napjait, a gyerekeket beleértve. Épp ezért trendi lett a melegítőszettek viselete mind a nagyok, mind a kicsik körében. Már számos opció közül választhatunk, a legdivatosabbak mégis a megegyező szettek. Ha gyermekedet 2021-ben is szeretnéd divatosan öltöztetni, akkor nálunk rengeteg melegítőszett közül válogathatsz!   😉

2021 fiú divat

Népszerű minták

Idén a fiú divat szerves részét képezik a különböző minták, főként az állat- és a geometrikus formákat idéző motívumok. Ezeket nem csak pólókon, hanem nadrágokon, pulóvereken és sapkákon is megtalálhatjuk. A színekkel való játék és azok kombinálása teszik azonban igazán különlegessé a fiú ruhákat: egy-egy ruhadarabon több színt is előszeretettel alkalmaznak a designerek, melyek főként kontrasztban állnak egymással. Erre példa a barna, a szürke és a fekete kombinálása törtfehérrel vagy pasztelszínekkel.

Sálak, amikből sosem elég

Az év mindig faggyal kezdődik és zárul, a hideg ellen pedig mi sem védene jobban, mint egy meleg sál? A jó hír, hogy idén is nagyon trendik a kötött csősálak, de a hosszabb, puha darabok is egyre felkapottabbak. Praktikus a viseletük, hiszen bármilyen szerelést feldobnak, laza, ugyanakkor letisztult hatást nyújtanak. Ha már csak egy sál hiányzik a kisfiad ruhatárából, akkor válogass kínálatunkból, biztosan találsz a számára megfelelőt.

 

2021 trendjei 4

A klasszikusan elegáns a nyerő

Idén is kötelező alapdarabnak számít egy jó minőségű farmernadrág, legyen az koptatott vagy sötét színű. Egy galléros golfpólóval párosítva pedig könnyedén elérheted a kívánt lezser elegáns hatást. Mindezeket egy széldzsekivel kiegészítve lesz igazán trendi az összkép, amely 2021 divatját idézi.

 

2021 trendjei

Kötött ujjatlan pulóverek minden mennyiségben

Ahogy egyre melegszik majd az idő a tavasz közeledtével, úgy kerülnek le a télikabátok is. A tökéletes átmeneti öltözék részét képezi egy ujjatlan pulóver is, amelyet nyugodtan viselhet kisfiunk a szabadban. Az ujj nélküli rész megkönnyíti a mozgást, így aktív pihenéshez is kiváló választás lehet. Ha pedig inkább elegánsan öltöztetnénk fel kisfiunkat, akkor egy csizmával párosítsuk.

Idén is izgalmas trendek elé nézünk tehát, amelyeket a színek kombinálása és a különböző anyagok, formák variálása határoznak meg. A trendek azonban mindig változnak, és sosem lehet tudni, mi következik soron. Épp ezért jó, ha van pár alapdarabunk, amelyekbe bátran öltöztethetjük gyerkőceinket. Ehhez sok ötletet és segítséget találsz a https://www.gyerekruhaklub.hu oldalunkon, ahol mindig újdonságokkal várunk Téged és a gyermeked is! 😊

 

szerző Gyerekruha Klub
Olvass bele legfrissebb Blablánkba
Hogyan ösztönözzük a gyerkőcöt arra, hogy nyáron is olvasson? Az iskolából szabadulva a nyári szünetben a gyerekek alig várják, hogy végre azzal tölthessék az időt, amit a legjobban szeretnek: játszással. Ilyenkor bizony nehéz rávenni őket arra, hogy a kötelező nyári olvasmánnyal vagy bármilyen iskolával kapcsolatos feladattal foglalkozzanak, ami iskolakezdéskor akár a tanulás rovására is mehet. Hogyan érdemes tehát a gyerekeket rávenni a nyári olvasásra? 2021. június 15. 4 perc olvasási idő 10 izgalmas program a nyári szünetre, hogy ne unatkozzanak a gyerekek Egyre közeleg az utolsó tanítási nap, ezzel együtt pedig a vakáció is... Szülőként biztosan benned is megfordult már, hogy mit fognak a gyerekek otthon csinálni a hosszú nyári szünet alatt, főleg, ha téged munkába szólít a kötelesség. Ha még nagyon kicsik a gyerkőcök, akkor érdemes a gyerekeket a nagyszülőkre, rokonokra rábízni, azonban ha már elég nagyok és megbízol bennük, akkor akár egyedül is otthon lehet őket hagyni. Hoztunk neked tíz olyan nyári elfoglaltságot, amellyel akár nagyszülőknél, akár otthon is lefoglalhatják magukat a gyerekek, és semmilyen veszélyt nem hordoznak magukban. 2021. június 10. 3 perc olvasási idő 7 érdekes tény a májusban született babákról A május mindig csupa jó hírt tartogat. Ez az a hónap ugyanis, amikor a téli időjárást magunk mögött hagyva egyre közelebb kerülünk a nyárhoz, hiszen a fák és bokrok végre virágba borulnak, az ég ragyogóan kékké válik és egyre több napsütés éri az arcunkat. Nincs ez másként a májusban született babákkal sem, hiszen amellett, hogy ragyogó jövő áll előttük, még számos olyan tulajdonsággal és jellemvonással rendelkeznek, amely még elragadóbbá teszi őket. Olvass tovább, és tudd meg, mik ezek! 2021. május 12. 2 perc olvasási idő
Bejelentkezés
vagy hagyományos módon
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
Elfelejtett jelszó

Ingyenes első kiszállítás és személyre szabott ajánlatok! Regisztráld gyermeked!

Kinek vásárolsz?
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
< vissza