🌺 20% kedvezmény az IDEXE tavaszi ruhákra! 🌺   KUPON: tavasz 🌺 20% kedvezmény az IDEXE tavaszi ruhákra! 🌺   KUPON: tavasz lejárat: 1 1 : 1 8 : 2 6 : 5 7

Ruhavásárláskor érdemes a körültekintően válogatni, főleg ha újat próbálunk ki.

Bemutatjuk a legnépszerűbb márkáinkat! 😊

Next gyerekruhák

1982-es alapításától kezdve a NEXT brit divatmárka nemcsak kimagasló minőségi dizájnjairól híres, melyek követik a legfrissebb trendeket, hanem a legjobb minőségű alapanyagairól és csodás ár-érték arányáról.

A NEXT minden szezonban újdonságokkal készül rajongóinak, stílusos, klasszikus és sokszínű kollekciói nőknek, férfiaknak és gyerekeknek egyaránt tartogatnak meglepetéseket. Saját dizájnercsapata a legjobb munkát végzi, és olyan ruházati termékeket állít elő, melyek akár mindennapi viseletre is tökéletesen alkalmasak, és könnyű őket beépíteni egy kortárs ruhatárba.

Napjainkra a NEXT több mint 500 üzlettel büszkélkedhet Nagy-Britanniában és közel 200 értékesítési ponttal több mint 40 országban.

Eladási listánkon az első helyen áll. Keresd TE is NEXT márkájú ruháinkat folyamatosan frissülő és bővülő ruhakinálatunkban!

Disney

Az örök Disney ruhák

Mindegy, hogy fiatal vagy öreg, gyerek vagy felnőtt, a Walt Disney névről mindenkinek eszébe jut valami. Az, hogy pontosan mi, az már egyénfüggő, hiszen annyi minden köthető a vállalat nevéhez.

Az idősebb generáció tagjainak az első Mickey egér filmek, a Gyalogkakukk és Prérifarkas mesék juthatnak eszükbe, a fiatalabbak Tapsihapsival és a Bolondos Dallamokkal nőttek fel, míg az egészen fiatal generációnak már a Repcsik, Verdák és az utóbbi évek legsikeresebb filmje, a Jégvarázs juthat eszébe.

A válallatot 1923-ban alapították a Disney testvérek. Akkor még csak animációs vállalatként működött a Disney Brothers Rajzfilm Stúdió, ami mára egy multinacionális vállalattá nőtte ki magát, mely filmeket, animaciós, filmeket, televíziócsatornát, vidámparkot foglal magába. Emellett szinte megszámlálhatatlan mennyiségű terméket lát el logójával és mesefigurákkal, így gyermekruházati termékek, ágyneműk, törölközők, cipők, kiegészítők, játékok, parfümök találhatóak meg a boltok polcain.

A Disney az örök, legyen a TE gyerekednek is Disney ruhája!

George. ruhaválaszték

george

Az Egyesült Királyság egyik legnépszerűbb divatmárkája, amely minőségi ruházatot kínál. A George csapatában lévő belső tervezők biztosítják, hogy mindig a legfrisebb trendekkel álljanka elő; nagyszrű új kinézetek létrehozása minden évszakban. A vállalat 1990 május 27-én alapult.

Kifinomult brit tervezésű ruhákért, válaszd a George.-t!

Marks & Spencer a minőségi gyerekruhák

Az M&S egy vezető brit cég, ami minőségi, nagy értékű ételeket, ruházatot és háztartási terméket kínál világszerte több millió ügyfélnek. Az M&S-t 1884-ben alapította Michael Marks és Thomas Spencer Leedsben. A vállalat 2008 novemberében elkezdte eladni a márkás termékeket is, mint a Kellogg kukoricapehely. Az M&S jelenleg 959 üzletet tart az Egyesült Államokban, köztük 615-et, amelyek csak élelmiszertermékeket értékesítenek.

Mindig vagány választás a M&S, kifogástalan tervezés világhírnévvel!

MS

Saint Bernard minden egyhelyen

A Saint Bernard kínálatot nyújt mind sí-, úszó-, divat ruházatból, illetve cipőkből. Gondosan készített választékot kínál a magas minőségű divattól a mindennapi ajándékokig és a dekorációig. Tartalmaz egy teljes körű szolgáltatást nyújtó síboltot is, amely a legjobb iparági márkákat hordozza. 1978-ban alapították Texas-ban.

SIA Retailer of the Year South Central Winner (év kereskedése díj): 2006, 2007, 2008, 2012.

Megbízható minőségért, áll rendelkezésre Saint Bernard választékunk!

H&M az elérhető minőségi darabok

H&M

A H&M (Hennes & Mauritz AB) svéd divatcikk-kiskereskedelmi vállalat, amely 2011-ben a világ 43 országában volt jelen több, mint 2300 üzlettel. Ezzel a spanyol érdekeltségű Inditex után a világ második legnagyobb divatcikk-kiskereskedelmi lánca volt. A vállalat 1947-ben jött létre Västerås városában, Svédországban, Erling Persson vezetésével, Hennes néven. Kezdetben csak női ruhákat forgalmaztak. 1968-ban Persson megszerzett egy Mauritz Widforrs nevű vadászati ruházatot értékesítő vállalatot, mely teljesen beleolvadt a régi vállalatába és így lett a cég neve Hennes & Mauritz, azaz H&M. A legtöbb ruhát napjainkban Ázsiában gyártják, többek között Banglades, Kína és Törökország területén.

Azóta, hogy Erling Persson 1947-ben megnyitotta az első Hennes üzletet, a H&M egyik sarkalatos elve mindig is a divat és minőség legjobb áron való kínálata volt a vásárlók számára. 


Az egyik legnépszerűbb márka napkainkban, nem hiába. Stílusos, divatos darabok elérhető áron Svédországból!

A legnépszerűbb márkák, azért a legnépszerűbbek, mert kellemes anyagól készülnek, kiváló minőségben. A ruhaanyagok eredetéről itt olvashatsz. KATT!

szerző Gyerekruha Klub
Olvass bele legfrissebb Blablánkba
Hogyan ösztönözzük a gyerkőcöt arra, hogy nyáron is olvasson? Az iskolából szabadulva a nyári szünetben a gyerekek alig várják, hogy végre azzal tölthessék az időt, amit a legjobban szeretnek: játszással. Ilyenkor bizony nehéz rávenni őket arra, hogy a kötelező nyári olvasmánnyal vagy bármilyen iskolával kapcsolatos feladattal foglalkozzanak, ami iskolakezdéskor akár a tanulás rovására is mehet. Hogyan érdemes tehát a gyerekeket rávenni a nyári olvasásra? 2021. június 15. 4 perc olvasási idő 10 izgalmas program a nyári szünetre, hogy ne unatkozzanak a gyerekek Egyre közeleg az utolsó tanítási nap, ezzel együtt pedig a vakáció is... Szülőként biztosan benned is megfordult már, hogy mit fognak a gyerekek otthon csinálni a hosszú nyári szünet alatt, főleg, ha téged munkába szólít a kötelesség. Ha még nagyon kicsik a gyerkőcök, akkor érdemes a gyerekeket a nagyszülőkre, rokonokra rábízni, azonban ha már elég nagyok és megbízol bennük, akkor akár egyedül is otthon lehet őket hagyni. Hoztunk neked tíz olyan nyári elfoglaltságot, amellyel akár nagyszülőknél, akár otthon is lefoglalhatják magukat a gyerekek, és semmilyen veszélyt nem hordoznak magukban. 2021. június 10. 3 perc olvasási idő 7 érdekes tény a májusban született babákról A május mindig csupa jó hírt tartogat. Ez az a hónap ugyanis, amikor a téli időjárást magunk mögött hagyva egyre közelebb kerülünk a nyárhoz, hiszen a fák és bokrok végre virágba borulnak, az ég ragyogóan kékké válik és egyre több napsütés éri az arcunkat. Nincs ez másként a májusban született babákkal sem, hiszen amellett, hogy ragyogó jövő áll előttük, még számos olyan tulajdonsággal és jellemvonással rendelkeznek, amely még elragadóbbá teszi őket. Olvass tovább, és tudd meg, mik ezek! 2021. május 12. 2 perc olvasási idő
Bejelentkezés
vagy hagyományos módon
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
Elfelejtett jelszó

Ingyenes első kiszállítás és személyre szabott ajánlatok! Regisztráld gyermeked!

Kinek vásárolsz?
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
< vissza