Az IDEXE márka kidolgozta a színek összepárosításának kiváló teóriáját, amelyet követve Te is olyan játékká alakíthatod gyermeked felöltöztetését, amely nemcsak számodra, hanem gyerkőcöd számára is élvezetes lesz!

Az IDEXE divattervezői szerint a legfontosabb, hogy elsőként az alapszínekkel legyenek tisztában a gyerekek. Ide a piros, a sárga, és a kék színek tartoznak. Olyan elsődleges színek ezek, amelyek összekeverésével könnyedén megalkothatjuk a másodlagos színeket, vagyis a narancssárgát, a zöldét és a lilát.

S végül vannak a harmadlagos színek, amelyek az elsődleges és a másodlagos színek összekeverésével jönnek létre. Ugye, milyen egyszerű?

idexe-2

A színek párosításának legjobb módja

IDEXE Tipp 1

A legjobb, ha a színek harmóniában vannak. Ezt a legegyszerűbben úgy érhetitek el, ha ugyanannak a színnek több árnyalatát használjátok fel a szett összeállításához, kislányok esetében imádnivaló lehet például a rózsaszín megannyi árnyalatával való játék, míg kisfiúk estében menő hatást érthetsz el a kék árnyalatainak kombinálásával.

IDEXE Tipp 2

Válasszatok egymással ellentétes színeket, amelyek az elsődleges színek között szerepelnek. A színek közti kontraszt megkapó a szemnek, így biztos, hogy mindenki a gyerkőcöd szettére figyel majd.

IDEXE Tipp 3

Válassz hasonló színeket, olyanokat, amelyek a színskálán egymás mellett vagy egymáshoz nagyon közel helyezkednek el. Ez nagyon becsapós is lehet, hiszen nem könnyű olyan színeket találni, amelyek jól illenek egymáshoz.

IDEXE Pro Tipp

Soha ne párosíts háromnál több színt, hiszen az már túl sok lehet a szemnek, és a harmónia helyett inkább csak a rendezetlenség és átgondolatlanság érzetét kelti.

Az alapok után pedig itt az ideje kipróbálnotok a gyakorlatban is a tudásotokat! Az IDEXE segít ebben, hiszen gyönyörű tavaszi kollekciójában rengeteg színt és mintát találhatunk, amelyeknek összepárosítása igazán jó móka lesz! Mutatunk mi is párat, amelyet meg is tudtok rendelni!

idexe-1

 

szerző Gyerekruha Klub
Olvass bele legfrissebb Blablánkba
Hogyan ösztönözzük a gyerkőcöt arra, hogy nyáron is olvasson? Az iskolából szabadulva a nyári szünetben a gyerekek alig várják, hogy végre azzal tölthessék az időt, amit a legjobban szeretnek: játszással. Ilyenkor bizony nehéz rávenni őket arra, hogy a kötelező nyári olvasmánnyal vagy bármilyen iskolával kapcsolatos feladattal foglalkozzanak, ami iskolakezdéskor akár a tanulás rovására is mehet. Hogyan érdemes tehát a gyerekeket rávenni a nyári olvasásra? 2021. június 15. 4 perc olvasási idő 10 izgalmas program a nyári szünetre, hogy ne unatkozzanak a gyerekek Egyre közeleg az utolsó tanítási nap, ezzel együtt pedig a vakáció is... Szülőként biztosan benned is megfordult már, hogy mit fognak a gyerekek otthon csinálni a hosszú nyári szünet alatt, főleg, ha téged munkába szólít a kötelesség. Ha még nagyon kicsik a gyerkőcök, akkor érdemes a gyerekeket a nagyszülőkre, rokonokra rábízni, azonban ha már elég nagyok és megbízol bennük, akkor akár egyedül is otthon lehet őket hagyni. Hoztunk neked tíz olyan nyári elfoglaltságot, amellyel akár nagyszülőknél, akár otthon is lefoglalhatják magukat a gyerekek, és semmilyen veszélyt nem hordoznak magukban. 2021. június 10. 3 perc olvasási idő 7 érdekes tény a májusban született babákról A május mindig csupa jó hírt tartogat. Ez az a hónap ugyanis, amikor a téli időjárást magunk mögött hagyva egyre közelebb kerülünk a nyárhoz, hiszen a fák és bokrok végre virágba borulnak, az ég ragyogóan kékké válik és egyre több napsütés éri az arcunkat. Nincs ez másként a májusban született babákkal sem, hiszen amellett, hogy ragyogó jövő áll előttük, még számos olyan tulajdonsággal és jellemvonással rendelkeznek, amely még elragadóbbá teszi őket. Olvass tovább, és tudd meg, mik ezek! 2021. május 12. 2 perc olvasási idő
Bejelentkezés
vagy hagyományos módon
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
Elfelejtett jelszó

Ingyenes első kiszállítás és személyre szabott ajánlatok! Regisztráld gyermeked!

Kinek vásárolsz?
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
< vissza