Blabla blog

Az IDEXE márka kidolgozta a színek összepárosításának kiváló teóriáját, amelyet követve Te is olyan játékká alakíthatod gyermeked felöltöztetését, amely nemcsak számodra, hanem gyerkőcöd számára is élvezetes lesz!

Az IDEXE divattervezői szerint a legfontosabb, hogy elsőként az alapszínekkel legyenek tisztában a gyerekek. Ide a piros, a sárga, és a kék színek tartoznak. Olyan elsődleges színek ezek, amelyek összekeverésével könnyedén megalkothatjuk a másodlagos színeket, vagyis a narancssárgát, a zöldét és a lilát.

S végül vannak a harmadlagos színek, amelyek az elsődleges és a másodlagos színek összekeverésével jönnek létre. Ugye, milyen egyszerű?

idexe-2

A színek párosításának legjobb módja

IDEXE Tipp 1

A legjobb, ha a színek harmóniában vannak. Ezt a legegyszerűbben úgy érhetitek el, ha ugyanannak a színnek több árnyalatát használjátok fel a szett összeállításához, kislányok esetében imádnivaló lehet például a rózsaszín megannyi árnyalatával való játék, míg kisfiúk estében menő hatást érthetsz el a kék árnyalatainak kombinálásával.

IDEXE Tipp 2

Válasszatok egymással ellentétes színeket, amelyek az elsődleges színek között szerepelnek. A színek közti kontraszt megkapó a szemnek, így biztos, hogy mindenki a gyerkőcöd szettére figyel majd.

IDEXE Tipp 3

Válassz hasonló színeket, olyanokat, amelyek a színskálán egymás mellett vagy egymáshoz nagyon közel helyezkednek el. Ez nagyon becsapós is lehet, hiszen nem könnyű olyan színeket találni, amelyek jól illenek egymáshoz.

IDEXE Pro Tipp

Soha ne párosíts háromnál több színt, hiszen az már túl sok lehet a szemnek, és a harmónia helyett inkább csak a rendezetlenség és átgondolatlanság érzetét kelti.

Az alapok után pedig itt az ideje kipróbálnotok a gyakorlatban is a tudásotokat! Az IDEXE segít ebben, hiszen gyönyörű tavaszi kollekciójában rengeteg színt és mintát találhatunk, amelyeknek összepárosítása igazán jó móka lesz! Mutatunk mi is párat, amelyet meg is tudtok rendelni!

idexe-1

 

szerző Gyerekruha Klub
Olvass bele legfrissebb Blablánkba
Környezetbarát termékek tudatos szülőknek Ha környezettudatosságról van szó, akkor sosincs elég korán elkezdeni. A gyermekek pedig kitől mástól tanulhatnák el a legjobban a környezettudatosság alapjait, ha nem a szülőktől? Mindezek mellett pedig a babák bőre érzékeny, így fontos, hogy olyan termékeket használjunk, amelyek nem irritálják a bőrüket. Nemcsak az általtunk használt krémek jöhetnek szóba, hanem minden, amivel a baba bőre érintkezik: a ruhák, a takaró, a lepedő. Jól látszik tehát, hogy a nap minden percében olyan termékekkel érintkezik a baba, amelyek irritációt válthatnak ki nála. A környezettudatos termékek általában organikusak és gyermekbarátok, így nyugodtan használhatjuk őket a gyermekünk közelében is. 2021. Április 21. 3 perc olvasási idő Túra a babával, avagy hogyan kiránduljunk gyerkőccel Ahogy egyre jobbra fordul az idő, úgy egyre többen indulnak sétáni, kirándulni és túrázni is. Kisbabával vagy idősebb gyermekkel az oldalunkon azonban felmerülhet a kérdés, hogy milyen intézkedéseket érdemes tenni, mielőtt elindulunk. A kirándulás és túrázás fontos a család életében, hiszen a természetben, a friss levegőn töltött idő elengedhetetlen, nemcsak a babára, hanem az egész családra remek hatással van, és kiváló közös program is lehet. Ebben a bejegyzésben elmondjuk, mikre érdemes figyelni, mielőtt nekivágtok a kirándulásnak. 2021. Április 14. 3 perc olvasási idő Útmutató a megfelelő bölcsőde vagy óvoda kiválasztásához A bölcsőde vagy óvoda kiválasztása sosem egyszerű feladat. Nem csak azért, mert a szülő és gyermeke életében egyaránt változás következik be, hanem azért is, mert számos szempontot kell figyelembe vennünk és átgondolnunk, mielőtt kiválasztjuk a gyermekünk számára legmegfelelőbb bölcsődét vagy óvodát. Ezek azok a helyek, ahol gyermekünk az iskola megkezdése előtt belekóstolhat a tanulás legelső fázisába, ahol szocializálódhat és ahol barátokat szerezhet, továbbá fontos ez a szakasz gyermekünk önbizalmának kiépítése és megerősítése szempontjából is. Ezért elengedhetetlen, hogy olyan intézményt válasszunk, ahol gyermekünk testileg és lelkileg is kiteljesedhet, s ahová szeret visszatérni, hiszen így mi is sokkal könnyedébben, lelkiismeret-furdalás nélkül engedjük őt el a nap elején. 2021. március 10. 4 perc olvasási idő
Bejelentkezés
vagy hagyományos módon
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
Elfelejtett jelszó

Ingyenes első kiszállítás és személyre szabott ajánlatok! Regisztráld gyermeked!

Kinek vásárolsz?
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
< vissza