🚀 Ingyenes Szállítás 7.500 Ft felett  kupon:#maradjotthon 🚀 Ingyenes Szállítás 7.500 Ft felett  kupon:#maradjotthon lejárat: 0 3 : 0 2 : 4 5 : 4 5

Amikor idő szűkében vagy és a kicsikéd folyamatosan igényli a figyelmedet és a főzési tudományodat, a testmozgás lejebb kerülhet a prioritási listádon. Nagyon fontos, hogy időt fordíts az egészségedre, akkor is ha szűlő vagy - különösen ha szülő vagy. Kutatások időről-időre azt mutatják, hogy a mozgás mind a fizikai mind a mentális egészség szempontjából fontos.

Rebeka egy Jóléti edző, ultramaraton futó és anya.

Bemutatjuk a tippjeit a kisgyermekes testmozgásra. 🏃‍♀️

Több idő a parkban 

Ez az úticél mind a kettőtöknek nagyon tetszhet különböző okoból. “Vannak olyan kültéri területek alapfelszereltséggel, ahol tudsz húzódzkodni, kinyomi, fekvőtámaszozni és ugrásokat csinálni. “ mondja Rebeka. “A legjobb dolog ezekben a gyakorlatokban, hogy nem kellenek súlyok hozzá, csak a sajátod.”

baba sport

Szerezd be a megfelelő felszerelést 

Csak egy dologra lesz szükséged a jó testmozgáshoz. “Fektess be egy jó babakocsiba” mondja Rebeka. “Mindenhova viszem magammal a fiamat és ehhez kell egy jó babakocsi, amivel tudok futni, ami nem csörög és nem kel fel mozgás közben a gyerek.

Legyen az edző pajtásod 

Mindig vágytál valakire, aki elszámoltat? Nos, a totyogó lehet a te edző pajtid. Fussatok köröket együtt, adj neki nagyon könnyű súlyokat, hogy veled gyúrhasson vagy bátorítsd, hogy számolja mennyit tudsz kinyomni.

A szundi futás 

Amikor a gyerkőc le áll, te elindulhatsz. Tervezett futás a szundi időben. Sokszor ekkor találom a legjobbnak az időt a futásra, mialatt ő tölti a délutáni szunyókálást.

Tánc, amikor senki se lát 

A tánc az egyik legjobb testmozgás és remek szórakozás is. Játszd le a kedvenc dalaitokat, táncoltasd meg a kicsikét és csinálj otthon mini disco-t.

Egy kis figyelemelterelés csodákat tesz

Elterelés: a legrégebbi szülői trükk és használhatod a testmozgásban is. “Használd a zenét a saját motiválásodra és az ő szórakoztatására.” mondja Rebeka. “Betettem a minihangszórót a babakocsiba és bekapcsoltam a zenét, így együtt tudtuk hallgatni.”

Ha kevés az időd, légy intenzívebb

Ha naponta csak 10 percet tudsz mozgásra szánni, megkell fontolni a babakocsi használatot intenzív edzéshez. A tipegő felfelé tolása emelkedőn, pont olyan mintha edzőteremben súlyokkal edzenénk.

 

szerző Gyerekruha Klub
Bejelentkezés
vagy hagyományos módon
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
Elfelejtett jelszó

Ingyenes első kiszállítás és személyre szabott ajánlatok! Regisztráld gyermeked!

Kinek vásárolsz?
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
< vissza