1. Regisztráció és bejelentkezés, a felhasználói fiók kezelése

A Gyerekruha Klub webáruház választéka regisztráció és bejelentkezés nélkül is böngészhető. Létrehozhatsz magadnak saját vásárlói fiókot, amit a regisztráció menüpontban készíthetsz el. A Gyerekruha Klub webáruházban történő regisztrációval automatikusan részt vehetsz törzsvásárlói progamunkban. (Törzsvásárlói programról részletesen)
Javasoljuk, hogy minden vásárlás elején jelentkezz be a fejlécben található bejelentkezés linken. Bejelentkezni a regisztrációkor megadott e-mail címmel és jelszóval lehet.
Bejelentkezés után a Profil aloldalon éred el felhasználói adataidat, melyeket itt bármikor módosíthatsz. Így különösen személyes adataidat, jelszavadat, számlázási és szállítási címedet.

2. Keresés, termékek kiválasztása

Termékkiválasztás
A felső menüsorból választhatod ki a keresett gyerekruha termékkategóriát. Ezt követően a bal oldali oszlopban további szűrések megadására van lehetőség (pl. méret, márka, árkategória). A szűrési feltételeket a böngészés közben bármikor módosíthatod, illetve visszatérhetsz a főoldalra.
Lehetőség van a főoldalon kor szerinti szűrésre is a "Válassz terméket méret szerint!" felületen, ahol beállíthatod az az intervallumot amilyen termékeket elsősorban keresel.
 
Termék részletei
Ha egy termékről több információra van szükséged, kattints a képre vagy a nevére. A termékoldalon részletes információt találsz. A termékkép nagyítható. A termékinformáció alatt a kapcsolódó fontos információkat éred el.
A termékek bármikor Kosárba tehetők, melynek listáját meg tudod nézni a bal felső sarokban lévő Kosár ikonra katttintva. A vásárlás folytatásához jelentkezz be, ha még nem tetted meg.

3. A kosár és a megrendelés véglegesítése

A Kosár tartalmát folyamatosan nyomon követheted.
Ha termék(ek)et törölni szeretnéd a Kosárból, nyomd meg a Törlés gombot. A termékek áraihoz adódik hozzá a szállítási díj. Amennyiben 20.000 Ft felett vásárolsz nálunk, a szállítási díjat mi álljuk!
A Vásárlás gombbal továbbléphetsz a megrendelés véglegesítéséhez. A vásárlás véglegesítését követően e-mailben elküldjük a vásárlás részletes adatait, vevőszolgálatunk elérhetőségét a felmerülő kérdések miatt.
Valamennyi feltüntetett ár bruttó ár, azaz az ÁFÁ-t tartalmazza.
 
Szállítási cím megadása
A regisztráció során megadott szállítási és számlázási adatok jelennek meg. Ha módosítani szeretnéd ezeken az adatokon, a vásárlás folyamán megteheted. Az itt megváltoztatott adatok csak erre a rendelésre vonatkoznak, a regisztrációnál megadott adatok változatlanok maradnak. 
Amennyiben az adatokban végleges változás történt, kérjük, hogy a Profil menüpontban módosítsd azokat.
 
Szállítási mód kiválasztása
Termékeinket postai úton szállítjuk el vásárlóinkhoz.
 
Fizetési mód kiválasztása
Itt választhatsz fizetési módot:
– Utánvéttel készpénzben
– Banki átutalással
– Bankkártyás fizetés
 
A fenti fizetési módokról részletesen ITT tájékozódhatsz.
 
Rendelés jóváhagyása
Ezen az oldalon összesítve látod a megrendelés részleteit. Kérjük, nézz át mindent alaposan. Itt van lehetőség a vásárlási adatok módosítására.  Miután áttekintetted a kiválasztott termékeket, a Megrendelem gombbal küldd el megrendelésed. A Megjegyzés mezőben további információ adhatsz meg.
 
Fizetés
Amennyiben rendelés sikeres volt, akkor emailben visszaigazoljuk a rendelésedet. Rendelés csak kifizetéssel válik érvényessé! Átutalás ill. bankfiókban történő befizetés esetén olvasd el a Fizetési módok aloldalon a részleteket.
 
Váráslással kapcsolatos kérdéseidre kollégáink szívesen válaszolnak!
Elérhetőségünk: info@gyerekruhaklub.hu