🚀 Ingyenes Szállítás 7.500 Ft felett  kupon:#maradjotthon 🚀 Ingyenes Szállítás 7.500 Ft felett  kupon:#maradjotthon lejárat: 0 3 : 0 9 : 1 9 : 1 8

Az ún. műszálas ruhák a pamut és a poliészter legjobb tulajdonságait egyesítik. Ezért rendkívül sokoldalúak attól függően, hogy mely anyagtípusból és milyen arányban tevődik össze a kiválasztott ruha. Ezek alapján vannak nagy nedvszívó képességű vagy egyáltalán nem nedvesedő anyagok is.

Ami miatt érdemes műszálas ruhákat is hordani:

1. Vízálló, ennek ellenére jó légáteresztő

Nem véletlen, hogy a sportruházatok legtöbbje műszálas anyagból készül, ugyanis olyan tulajdonságokkal bír, amelyek a legideálisabbak a mozgás során. A pamuttal ellentétben a nedvességet nem szívja be, ez által gyorsabban szárad. Emellett tiszta levegőt enged a bőrhöz, mely ugyancsak kényelemérzetünket és testünk egészségmegőrzését szolgálja.

műszálas ruhák

2. Könnyű, mégis szuper hőszigetelő

A különböző szálkezelési eljárásoknak köszönhetően már könnyen hozzájuthatunk olyan műszálas anyagokból készült ruházathoz, melyek a téli sportokhoz a legideálisabb. Síelés előtt érdemes ezeket keresni a polcokon, hiszen nem csak jó hőszigetelők, hanem a bőrönd súlyát sem gyarapítják nagy mértékben.

3. Nem gyűrődik

Egyre népszerűbben az ún. győrődésmentes lepedők, vagy vasalásmentes ingek, melyek kikészítéséhez vegyi anyagot használnak. Azonban ha a vásárlást követően kimossuk, nem jelent veszélyt szervezetünkre. Azonban érdemes szem előtt tartani, hogy ha allergiás tüneteket látunk gyermekünkön - legyen az bármilyen anyag hatására - mellőzzük az ahhoz hasonló szálakból készült ruhák használatát. 

Mindennek ellenére ahogy a felnőtteknél sem célszerű, úgy a gyerekeknél sem ajánlott szintetikus anyagból készült fehérneműt használni akkor sem, ha pamut betéttel vannak ellátva. A nejlont kerüljük, mert az teljesen elszigeteli a bőrt: nem engedi át sem a levegőt, valamint a nedvességet sem vezeti el.

 

szerző Gyerekruha Klub
Bejelentkezés
vagy hagyományos módon
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
Elfelejtett jelszó

Ingyenes első kiszállítás és személyre szabott ajánlatok! Regisztráld gyermeked!

Kinek vásárolsz?
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
< vissza