🚀 Ingyenes Szállítás 7.500 Ft felett  kupon:#maradjotthon 🚀 Ingyenes Szállítás 7.500 Ft felett  kupon:#maradjotthon lejárat: 1 6 : 5 7 : 5 5

Reggeli rutin és az iskolakezdés?

A tanév alatt szigorú határidőknek van kitéve a gyerek. Korábban kell kelni, mint eddig, időt kell szánni házifeladatokra, gyakorlásra stb., ez egyik napról a másikra nagyon megterhelő lehet. Már augusztusban igyekezzünk hozzászokatni, hogy korábban kell majd kelnie és korábban lefeküdnie. A kis szervezete hozzászokik és nem lesz olyan megterhelő a szeptemberi beállás. A nyaralás alatt is próbáljuk meg, ha minimálisan is, de tartani a rutint. Így a gyerek nem lesz annyira megterhelve szeptemberben a hirtelen beállt rendszertől és a szülők is könnyebben tudják majd kezelni őt.

Több fejtörő

Az óvodához képest több, és bonyolultabb feladatoknak lesz kitéve. Ez nagyon kimerítő lehet neki eleinte, ezért ajánlott már nyáron felkészíteni erre. Elkezdhetjük akár naponta betűs, számos oktató játékokkal foglalkoztatni, hogy ne érje nagy stresszként majd a sok új megtanulandó dolog. Ha bemutatjuk neki mire számíthat, könnyebben fogja áthidalni a nehézségeket.

Így tedd könnyebbé az iskolakezdést

A testmozgás pótlása az iskola alatt

Az óvodához képest kevesebbet fog mozogni és többet ülni a iskolapadban. Ettől a mozgás csökkenéstől fáradékonyabb lehet. Órákat kell koncentrálnia, tanulnia mindennap és a mozgás is sokkal kevesebb a mindennapjaiban. A rendszeres mozgás nem csak a testi, hanem a mentális egészségre is hatással is van. Találjunk egy rendszert, amelyben az iskolai tesiórákon kívül is mozgunk a gyerekkel. Ez segíteni fog levezetni a tanórák okozta stresszt, jobban fog aludni és ezzel jobban fog tudni koncentrálni is. Igyekezzünk minél több időt a szabad levegőn tölteni. Fontos, hogy a hétvégéket hagyjuk meg neki pihenésre és lazításra.

Vásárolj időben - szerezz be mindent az iskolakezdéshez

Nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a vásárlást. Az akciók már augusztusban elkezdődnek, ilyenkor még a választék is nagy. Ezekkel az akciókkal sokat spórolhatsz, mert még kedvező áron hozzájuthatsz az olyan iskolakezdéshez szükséges dolgokhoz, amik a gyereknek is tetszenek.

A Gyerekruhaklub is kedveskedik iskolakezdési akciókkal a látogatóknak. 😊

 

szerző Gyerekruha Klub
Bejelentkezés
vagy hagyományos módon
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
Elfelejtett jelszó

Ingyenes első kiszállítás és személyre szabott ajánlatok! Regisztráld gyermeked!

Kinek vásárolsz?
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
< vissza