🚀 Ingyenes Szállítás 7.500 Ft felett  kupon:#maradjotthon 🚀 Ingyenes Szállítás 7.500 Ft felett  kupon:#maradjotthon lejárat: 0 3 : 0 9 : 3 6 : 3 0

Baba a fesztiválon

Kisbabát nem érdemes vinni, a külső behatások könnyen károsak lehetnek rá.

Gyerek a fesztiválon

Egy pár éves gyerekeknek már legtöbb fesztiválon vannak programok, de érdemes előtte tájékozódni mik a lehetőségek.

Gyereknek általánosságban sok délutáni program van, ami mellett a szülő nyugodtan leülhet egy sör mellé beszélgetni. Sok gyerek megfordul a fesztiválokon, ami bizonyos kor alatt ingyenes is. A gyerek kipróbálhat új dolgokat, játékokat és barátokat is szerezhet.

Mivel nagy a tömeg a fesztivál területén érdemes a gyerekre olyan karkötőt adni, amin rajta van a telefonszámunk, ha véletlenül elveszne könnyen és gyorsan értesüljünk a hollétéről.

Érdemes váltóruhát tartani magunknál a kicsiknek. A nagy mókázás közben megeshet hogy, leeszi magát, leissza magát, vizes lesz, vagy nagyon leizzad. 

Szerencsére a Gyerekruha Klubnál minden olyan ruhát megtaláltok, amire egy gyereknek szüksége lehet egy fesztiválon. 😎

Ha szeretnénk koncertre vinni magunkkal a kicsit, érdemes már pár nappal előtte megmutatni azokat a zenéket neki, amelyeket meghallgatni készülünk élőben. Ha ismeri a zenét jobban tudja élvezni a koncertet, akár énekelni is tudja a kedvenc számait. A nagy hanghatás miatt ajánlott füldugót vagy zajcsökkentő fejhallgatót beszerezni a gyereknek. Így neki is élvezhető lesz, nem pedig rémisztően hangos. Egy élő koncert akár egy felnőtt fülnek is megterhelő lehet.

Fesztivál Gyerekkel

Kamasszal a fesztiválon

Ilyen korban már szeretnek elválni tőlünk a rendezvény során és a barátaikkal bulizni. Ha megtetszik neki és jól is viselkedik, akkor később nyugodtabban tudjuk elengedi fesztiválozni anélkül, hogy ott lennénk.

Mikortól érdemes elengedni egyedül bulizni a kamasz gyereket? Azt nekünk kell érezni ismerve a körülményeket, a gyerekünket és a barátait.

 

szerző Gyerekruha Klub
Bejelentkezés
vagy hagyományos módon
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
Elfelejtett jelszó

Ingyenes első kiszállítás és személyre szabott ajánlatok! Regisztráld gyermeked!

Kinek vásárolsz?
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
< vissza