Blabla blog

Baba a fesztiválon

Kisbabát nem érdemes vinni, a külső behatások könnyen károsak lehetnek rá.

Gyerek a fesztiválon

Egy pár éves gyerekeknek már legtöbb fesztiválon vannak programok, de érdemes előtte tájékozódni mik a lehetőségek.

Gyereknek általánosságban sok délutáni program van, ami mellett a szülő nyugodtan leülhet egy sör mellé beszélgetni. Sok gyerek megfordul a fesztiválokon, ami bizonyos kor alatt ingyenes is. A gyerek kipróbálhat új dolgokat, játékokat és barátokat is szerezhet.

Mivel nagy a tömeg a fesztivál területén érdemes a gyerekre olyan karkötőt adni, amin rajta van a telefonszámunk, ha véletlenül elveszne könnyen és gyorsan értesüljünk a hollétéről.

Érdemes váltóruhát tartani magunknál a kicsiknek. A nagy mókázás közben megeshet hogy, leeszi magát, leissza magát, vizes lesz, vagy nagyon leizzad. 

Szerencsére a Gyerekruha Klubnál minden olyan ruhát megtaláltok, amire egy gyereknek szüksége lehet egy fesztiválon. 😎

Ha szeretnénk koncertre vinni magunkkal a kicsit, érdemes már pár nappal előtte megmutatni azokat a zenéket neki, amelyeket meghallgatni készülünk élőben. Ha ismeri a zenét jobban tudja élvezni a koncertet, akár énekelni is tudja a kedvenc számait. A nagy hanghatás miatt ajánlott füldugót vagy zajcsökkentő fejhallgatót beszerezni a gyereknek. Így neki is élvezhető lesz, nem pedig rémisztően hangos. Egy élő koncert akár egy felnőtt fülnek is megterhelő lehet.

Fesztivál Gyerekkel

Kamasszal a fesztiválon

Ilyen korban már szeretnek elválni tőlünk a rendezvény során és a barátaikkal bulizni. Ha megtetszik neki és jól is viselkedik, akkor később nyugodtabban tudjuk elengedi fesztiválozni anélkül, hogy ott lennénk.

Mikortól érdemes elengedni egyedül bulizni a kamasz gyereket? Azt nekünk kell érezni ismerve a körülményeket, a gyerekünket és a barátait.

 

szerző Gyerekruha Klub
Olvass bele legfrissebb Blablánkba
Túra a babával, avagy hogyan kiránduljunk gyerkőccel Ahogy egyre jobbra fordul az idő, úgy egyre többen indulnak sétáni, kirándulni és túrázni is. Kisbabával vagy idősebb gyermekkel az oldalunkon azonban felmerülhet a kérdés, hogy milyen intézkedéseket érdemes tenni, mielőtt elindulunk. A kirándulás és túrázás fontos a család életében, hiszen a természetben, a friss levegőn töltött idő elengedhetetlen, nemcsak a babára, hanem az egész családra remek hatással van, és kiváló közös program is lehet. Ebben a bejegyzésben elmondjuk, mikre érdemes figyelni, mielőtt nekivágtok a kirándulásnak. 2021. Április 14. 3 perc olvasási idő Hogyan válhat gyermekedből is divattervező az IDEXE márkánkkal? A tavasz beköszöntével nemcsak a telet, hanem a vastag téli ruhákat is magunk mögött hagyjuk. Itt az ideje a színes ruhák viselésének, azonban a színek összepárosítása sosem egyszerű. A reggeli öltözködést pedig könnyedén jó mókává varázsolhatod, ha ráveszed gyerkőcöd, hogy segítsen Neked összepárosítani a színeket! De milyen színek divatosak egyáltalán? Érdemes-e két ugyanolyan színt összepárosítani? Ha ezek a kérdések benned is felmerültek, akkor olvass tovább, hiszen legkiválóbb márkánk, az IDEXE divattervezői adnak tippeket a tökéletes tavaszi szett összeállításához! 2021. március 30. < 1 perc olvasási idő Útmutató a megfelelő bölcsőde vagy óvoda kiválasztásához A bölcsőde vagy óvoda kiválasztása sosem egyszerű feladat. Nem csak azért, mert a szülő és gyermeke életében egyaránt változás következik be, hanem azért is, mert számos szempontot kell figyelembe vennünk és átgondolnunk, mielőtt kiválasztjuk a gyermekünk számára legmegfelelőbb bölcsődét vagy óvodát. Ezek azok a helyek, ahol gyermekünk az iskola megkezdése előtt belekóstolhat a tanulás legelső fázisába, ahol szocializálódhat és ahol barátokat szerezhet, továbbá fontos ez a szakasz gyermekünk önbizalmának kiépítése és megerősítése szempontjából is. Ezért elengedhetetlen, hogy olyan intézményt válasszunk, ahol gyermekünk testileg és lelkileg is kiteljesedhet, s ahová szeret visszatérni, hiszen így mi is sokkal könnyedébben, lelkiismeret-furdalás nélkül engedjük őt el a nap elején. 2021. március 10. 4 perc olvasási idő
Bejelentkezés
vagy hagyományos módon
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
Elfelejtett jelszó

Ingyenes első kiszállítás és személyre szabott ajánlatok! Regisztráld gyermeked!

Kinek vásárolsz?
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
< vissza