Baba a fesztiválon

Kisbabát nem érdemes vinni, a külső behatások könnyen károsak lehetnek rá.

Gyerek a fesztiválon

Egy pár éves gyerekeknek már legtöbb fesztiválon vannak programok, de érdemes előtte tájékozódni mik a lehetőségek.

Gyereknek általánosságban sok délutáni program van, ami mellett a szülő nyugodtan leülhet egy sör mellé beszélgetni. Sok gyerek megfordul a fesztiválokon, ami bizonyos kor alatt ingyenes is. A gyerek kipróbálhat új dolgokat, játékokat és barátokat is szerezhet.

Mivel nagy a tömeg a fesztivál területén érdemes a gyerekre olyan karkötőt adni, amin rajta van a telefonszámunk, ha véletlenül elveszne könnyen és gyorsan értesüljünk a hollétéről.

Érdemes váltóruhát tartani magunknál a kicsiknek. A nagy mókázás közben megeshet hogy, leeszi magát, leissza magát, vizes lesz, vagy nagyon leizzad. 

Szerencsére a Gyerekruha Klubnál minden olyan ruhát megtaláltok, amire egy gyereknek szüksége lehet egy fesztiválon. 😎

Ha szeretnénk koncertre vinni magunkkal a kicsit, érdemes már pár nappal előtte megmutatni azokat a zenéket neki, amelyeket meghallgatni készülünk élőben. Ha ismeri a zenét jobban tudja élvezni a koncertet, akár énekelni is tudja a kedvenc számait. A nagy hanghatás miatt ajánlott füldugót vagy zajcsökkentő fejhallgatót beszerezni a gyereknek. Így neki is élvezhető lesz, nem pedig rémisztően hangos. Egy élő koncert akár egy felnőtt fülnek is megterhelő lehet.

Fesztivál Gyerekkel

Kamasszal a fesztiválon

Ilyen korban már szeretnek elválni tőlünk a rendezvény során és a barátaikkal bulizni. Ha megtetszik neki és jól is viselkedik, akkor később nyugodtabban tudjuk elengedi fesztiválozni anélkül, hogy ott lennénk.

Mikortól érdemes elengedni egyedül bulizni a kamasz gyereket? Azt nekünk kell érezni ismerve a körülményeket, a gyerekünket és a barátait.

 

szerző Gyerekruha Klub
Olvass bele legfrissebb Blablánkba
Legjobb telefonos alkalmazások szülőknek Szülőnek lenni egy csodálatos dolog, azonban sosem egyszerű. Még akkor is sok stresszel jár, ha már tapasztalt anyukaként több gyerek édesanyja vagy. Épp ezért mindig jó, ha vannak jól bevált trükkök arra, hogyan könnyítsük meg ezt az egyébként nehéz időszakot. Erre mi sem lenne kiválóbb a mobiltelefonos alkalmazásoknál, hiszen a telefonunk amúgy is mindig kéznél van. Mi összegyűjtöttük nektek azokat a magyar nyelvű  applikációkat, melyek a várandósság első napjaitól segítséget nyújtanak, nem csak a szülés körüli tévhitek tisztázásában, hanem már a szülést követően a baba elaltatásában is. Az első szavak emlékezetessé tétele mellett segítenek a gyermekek szórakoztatásában is a hosszú autóutak alatt. Az alkalmazások magyar nyelvűek és ingyenesen letölthetőek. 2021. január 12. 4 perc olvasási idő 2021 divat trendjei Az évek múlásával nem csak az évszakok, hanem a divat is folyamatosan változik. Legyen szó felnőtt- vagy gyermekdivatról, a trendek változásával mindig találni fogunk visszatérő vagy teljesen új darabokat. Az ünnepek elmúltával pedig épp itt az ideje, hogy a karácsonyi pulóverek helyett valami tavasziasabb öltözet kerüljön a középpontba.   2021. január 8. 4 perc olvasási idő Érdekes tények a januárban született gyerekekről A január általában az újévi fogadalmak, az újrakezdés és az új dolgok kipróbálásának az ideje. Ha pedig az év első hónapjában születik a kisbabád, akkor ez az év számodra még izgalmasabban indul, hiszen új taggal bővül a család. Fontos azonban tudni, hogy a januárban született babákra nem csak úgy érdemes hivatkozni, mint ,,újévi babák” vagy ,,téli gyerekek”. Kutatások bizonyítják, hogy a januárban születettek boldogabbak, mint az átlag és nagyobb valószínűséggel válik belőlük orvos, mint a többiekből. Ha érdekel, mi mindenben kiemelkedőbbek még, akkor tarts velünk! 2021. január 4. 3 perc olvasási idő
Bejelentkezés
vagy hagyományos módon
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
Elfelejtett jelszó

Ingyenes első kiszállítás és személyre szabott ajánlatok! Regisztráld gyermeked!

Kinek vásárolsz?
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
< vissza