Baba a fesztiválon

Kisbabát nem érdemes vinni, a külső behatások könnyen károsak lehetnek rá.

Gyerek a fesztiválon

Egy pár éves gyerekeknek már legtöbb fesztiválon vannak programok, de érdemes előtte tájékozódni mik a lehetőségek.

Gyereknek általánosságban sok délutáni program van, ami mellett a szülő nyugodtan leülhet egy sör mellé beszélgetni. Sok gyerek megfordul a fesztiválokon, ami bizonyos kor alatt ingyenes is. A gyerek kipróbálhat új dolgokat, játékokat és barátokat is szerezhet.

Mivel nagy a tömeg a fesztivál területén érdemes a gyerekre olyan karkötőt adni, amin rajta van a telefonszámunk, ha véletlenül elveszne könnyen és gyorsan értesüljünk a hollétéről.

Érdemes váltóruhát tartani magunknál a kicsiknek. A nagy mókázás közben megeshet hogy, leeszi magát, leissza magát, vizes lesz, vagy nagyon leizzad. 

Szerencsére a Gyerekruha Klubnál minden olyan ruhát megtaláltok, amire egy gyereknek szüksége lehet egy fesztiválon. 😎

Ha szeretnénk koncertre vinni magunkkal a kicsit, érdemes már pár nappal előtte megmutatni azokat a zenéket neki, amelyeket meghallgatni készülünk élőben. Ha ismeri a zenét jobban tudja élvezni a koncertet, akár énekelni is tudja a kedvenc számait. A nagy hanghatás miatt ajánlott füldugót vagy zajcsökkentő fejhallgatót beszerezni a gyereknek. Így neki is élvezhető lesz, nem pedig rémisztően hangos. Egy élő koncert akár egy felnőtt fülnek is megterhelő lehet.

Fesztivál Gyerekkel

Kamasszal a fesztiválon

Ilyen korban már szeretnek elválni tőlünk a rendezvény során és a barátaikkal bulizni. Ha megtetszik neki és jól is viselkedik, akkor később nyugodtabban tudjuk elengedi fesztiválozni anélkül, hogy ott lennénk.

Mikortól érdemes elengedni egyedül bulizni a kamasz gyereket? Azt nekünk kell érezni ismerve a körülményeket, a gyerekünket és a barátait.

 

szerző Gyerekruha Klub
Olvass bele legfrissebb Blablánkba
Hogyan ösztönözzük a gyerkőcöt arra, hogy nyáron is olvasson? Az iskolából szabadulva a nyári szünetben a gyerekek alig várják, hogy végre azzal tölthessék az időt, amit a legjobban szeretnek: játszással. Ilyenkor bizony nehéz rávenni őket arra, hogy a kötelező nyári olvasmánnyal vagy bármilyen iskolával kapcsolatos feladattal foglalkozzanak, ami iskolakezdéskor akár a tanulás rovására is mehet. Hogyan érdemes tehát a gyerekeket rávenni a nyári olvasásra? 2021. június 15. 4 perc olvasási idő 10 izgalmas program a nyári szünetre, hogy ne unatkozzanak a gyerekek Egyre közeleg az utolsó tanítási nap, ezzel együtt pedig a vakáció is... Szülőként biztosan benned is megfordult már, hogy mit fognak a gyerekek otthon csinálni a hosszú nyári szünet alatt, főleg, ha téged munkába szólít a kötelesség. Ha még nagyon kicsik a gyerkőcök, akkor érdemes a gyerekeket a nagyszülőkre, rokonokra rábízni, azonban ha már elég nagyok és megbízol bennük, akkor akár egyedül is otthon lehet őket hagyni. Hoztunk neked tíz olyan nyári elfoglaltságot, amellyel akár nagyszülőknél, akár otthon is lefoglalhatják magukat a gyerekek, és semmilyen veszélyt nem hordoznak magukban. 2021. június 10. 3 perc olvasási idő 7 érdekes tény a májusban született babákról A május mindig csupa jó hírt tartogat. Ez az a hónap ugyanis, amikor a téli időjárást magunk mögött hagyva egyre közelebb kerülünk a nyárhoz, hiszen a fák és bokrok végre virágba borulnak, az ég ragyogóan kékké válik és egyre több napsütés éri az arcunkat. Nincs ez másként a májusban született babákkal sem, hiszen amellett, hogy ragyogó jövő áll előttük, még számos olyan tulajdonsággal és jellemvonással rendelkeznek, amely még elragadóbbá teszi őket. Olvass tovább, és tudd meg, mik ezek! 2021. május 12. 2 perc olvasási idő
Bejelentkezés
vagy hagyományos módon
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
Elfelejtett jelszó

Ingyenes első kiszállítás és személyre szabott ajánlatok! Regisztráld gyermeked!

Kinek vásárolsz?
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
< vissza