Mindig vedd figyelembe, mi az alkalom!

Noha a dress code a gyermekek esetében nem olyan szigorú, mint a felnőtteknél, mégis nagyon sokat számít, hogy az alkalomhoz illően öltöztessük fel őket. Egy esküvőn például illetlenség lenne megjelenni a gyermekünkkel az oldalunkon úgy, mintha most jöttünk volna a játszóházból. Épp ezért érdemes megérdeklődni, hogy mi az elvárás, például milyen színbe öltöznek fel a vendégek. Ha hivatalos eseményre készülünk, akkor elegáns ruhákba öltöztessük gyermekünket. Kislányodnak tökéletes váasztás lehet alkalmi ruháink egyike, míg kisfiad számára elegáns ingjeink és nadrágjaink kombinációját ajánljuk.

Öltöztesd gyermeked a korának megfelelően!

Nem csak az a fontos, hogy alkalomhoz illően, hanem korának is megfelelően öltöztessük fel gyermekünket. A kisgyerekek például csak nagy nehezen tudnak sokáig ülve maradni, egy idő után biztosan elkezdenek majd játszani, futkározni, akár esküvőn, akár ballagáson is legyünk. Épp ezért olyan ruhát válassz számukra, amelyeket viselve könnyedén mozoghatnak, és amelyek nagy mozgásteret adnak számukra. Az is fontos, hogy ne öltöztessük őket kirívó darabokba, ezek helyett inkább a bájos, elragadó ruhákat válasszuk. Kislányodnak például ruháink egyikét ajánljuk egy csipkés sapkával és harisnyával párosítva, míg kisfiad számára ingjeink, mellényeink és elegáns nadrágjaink kombinációja lesz a befutó.

Kerüld a szintetikus anyagokat!

Fontos, hogy gyermekünket divatosan öltöztessük fel, azonban ennél is fontosabb, hogy ne csak divatos, hanem kényelmes ruhákat adjunk csemetéinkre. Épp ezért maradj távol azoktól az anyagoktól, amelyek irritációt, viszkető érzést okozhatnak (pl. szintetikus anyagok) még akkor is, ha az esemény, amelyekre hivatalosak vagytok, csak pár óra hosszáig tart. A nálunk megtalálható ruhák minőségi anyagokból készülnek, többségük 100% pamut felhasználásával.

Válaszd a gyermeked alakjához illeszkedő vagy bő ruhákat a feszes darabok helyett!

Mivel az ruhaüzletekben a gyerekek nem szeretnek próbálni, így hajlamosak vagyunk úgy ruhát vásárolni nekik, hogy gyerkőceink fel sem próbálják azokat. Emiatt sokszor a ruhák nem kényelmesek a gyermekeink számára, vagy túl szorosak, vagy túl rövidek. Ez hosszú távon semmiképp sem előnyös, hiszen a szoros ruha nem csak a végtagok vérkeringését szoríthatja el, hanem a nyakon is kényelmetlen érzést kelthet. Ezért érdemes egy-két számmal nagyobb ruhát vásárolni, amelyek nem csak kényelmes viseletet biztosítanak, hanem akár évekig is hordhatóak, hiszen a nagyobb méret miatt akkor is kényelmesek, ha gyermekünk nőni kezd.

Fektess be minőségi ruhadarabokba!

Mivel viszonylag sokszor kell hivatalos eseményen részt vennünk, így érdemes olyan minőségi darabokba befektetnünk, amelyek több alkalommal, akár évekig is viselhet gyermekünk, hiszen a minőségi anyagok felhasználásával készített darabok nem fognak veszíteni a színvonalukból. A drágább ruhák nagyobb pénzbefektetésnek bizonyulnak, azonban ha logikusan belegondolunk, egy minőségi darab viselése több évig sokkal pénztárcakímélőbb, mint minden alkalomra egy rosszabb minőségű darab beszerzése. Tuti tipp: IDEXE alkalmi ruháink kitűnő minőségűek, divatosak, s mindezek mellett kényelmesek is.

Válassz megfelelő cipőt!

Különleges alkalmakon érdemes az öltözethez illő lábbelit választani, hiszen nem csak a megfelelő ruha, hanem a kényelmes cipő viselése is elengedhetetlen. A megfelelő cipők biztosítják a kényelmes járást, játszást, és futkározást a gyermekünk számára, s nem csak az elegáns öltözet részét képezik, hanem nagyban hozzájárulnak az egészséges láb fejlődéséhez is! A supinált gyerekcipők például a kialakításuknak köszönhetően korrigálják a boka bedőlését. Nézz szét most a Levendula gyerekcipő hatalmas kínálatában, ahol évszaknak, alkalomnak, és problémának megfelelő gyerekcipők sokasága közül választhatsz!

szerző Gyerekruha Klub
Olvass bele legfrissebb Blablánkba
Tippek apukáknak: hogyan alakítsunk ki erős köteléket a babával? Az édesanya és a gyermek közötti kötelék már a beágyazódás első pillanatától kezdve nagyon erős. A megszületést követően a kismamák általában több időt töltenek a csecsemőjükkel, így az édesapák számára nehéz közel kerülni gyermekükhöz. Mindezek ellenére az édesapák is alakíthatnak ki ugyanolyan erős és mély köteléket a babával, csak ez több időt vesz igénybe. Mivel az apukák nem tapasztalják meg a terhesség és a szülés gyönyöreit, így nekik cselekedeteik által kell közelebb kerülniük gyermekeikhez. A baba megszületése utáni pár hónap meghatározó időszak a gyerkőc életében, ekkor kezdi megtapasztalni a körülötte lévő világot és az életében fontos személyeket is, így ez egy remek fázisa lehet az édesapa és a csecsemő közti kapocs megerősítésének. Ahogyan nőni kezd a baba, úgy alakul ki kétirányú kapcsolat közte és az édesapa között, hiszen a gyermek ismerni fogja édesapja hangját és szokásait, amire mosollyal és nevetéssel válaszol majd. Miket érdemes azonban tenni, hogy ez a kötelék kialakuljon? 2021. január 22. 3 perc olvasási idő Legjobb telefonos alkalmazások szülőknek Szülőnek lenni egy csodálatos dolog, azonban sosem egyszerű. Még akkor is sok stresszel jár, ha már tapasztalt anyukaként több gyerek édesanyja vagy. Épp ezért mindig jó, ha vannak jól bevált trükkök arra, hogyan könnyítsük meg ezt az egyébként nehéz időszakot. Erre mi sem lenne kiválóbb a mobiltelefonos alkalmazásoknál, hiszen a telefonunk amúgy is mindig kéznél van. Mi összegyűjtöttük nektek azokat a magyar nyelvű  applikációkat, melyek a várandósság első napjaitól segítséget nyújtanak, nem csak a szülés körüli tévhitek tisztázásában, hanem már a szülést követően a baba elaltatásában is. Az első szavak emlékezetessé tétele mellett segítenek a gyermekek szórakoztatásában is a hosszú autóutak alatt. Az alkalmazások magyar nyelvűek és ingyenesen letölthetőek. 2021. január 12. 4 perc olvasási idő 2021 divat trendjei Az évek múlásával nem csak az évszakok, hanem a divat is folyamatosan változik. Legyen szó felnőtt- vagy gyermekdivatról, a trendek változásával mindig találni fogunk visszatérő vagy teljesen új darabokat. Az ünnepek elmúltával pedig épp itt az ideje, hogy a karácsonyi pulóverek helyett valami tavasziasabb öltözet kerüljön a középpontba.   2021. január 8. 4 perc olvasási idő
Bejelentkezés
vagy hagyományos módon
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
Elfelejtett jelszó

Ingyenes első kiszállítás és személyre szabott ajánlatok! Regisztráld gyermeked!

Kinek vásárolsz?
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
< vissza