A Gyerekruha Klub Szörnyecskéi

Mese Misi

Mese Misi a legidősebb szörnyecske a csapatban. Senki sem tudja pontosan hány éves, de az a hír járja, hogy legalább annyi, mint a legelső mese. Nincs olyan történet, amit ő ne ismerne a világon, mert mindet szakállában őrzi. Sok mesét Koffer Károllyal való utazásuk alatt gyűjtött össze, így Misi szakálla is úgy gyarapodott, mint a meséinek száma. Esténként változatos és tanulságos történeteivel segíti a csapat álomba szenderülését.

Dínó Dani

Dani igazi dinoszaurusz, ezt senki nem tagadhatja! Egyetlen bánata, hogy ezt senki nem hiszi el. Langa Léda mindig azzal ugratja, hogy alig nőtt nagyobbra egy kiscicánál, sőt Méla Béla szerint még csipogó hangja sem hasonlít a félelmetes dínók üvöltésére. Ennek ellenére megfogadta, hogy bebizonyítja: a dinoszauruszok nem haltak ki; ezért történelmet és archeológiát tanul, bizonyítékok után kutatva. Segíts neki te is!

Ruha Robi

Robi a szörnyecskék vezére, egy igazi (divat)diktátor. Lehengerlő stílusával, minden körülmények között trendi megjelenésével lenyűgözte környezetét és igazi kis csapatot gyűjtött maga köré. Léda, Karcsi, Ottó, Vili, Pali, Fanni, Béla és Dani mind tőle kérnek öltözködési tanácsot, tippet. Robi mindemellett az évszakoknak megfelelő öltözködést is szem előtt tartja, így óvja társait a téli megfázástól és a nyári hőgutától is. Keresd meg te is Ruha Robi tippjeit a Gyerekruha Klub webáruházban, öltözz mindig stílusosan segítségével!

Félénk Fanni

Fanni a csapat legfiatalabb és legcsendesebb tagja. Visszahúzódó természete miatt kevesen barátkoznak vele, pedig mindennél jobban szeretne pajtásokat szerezni. Legnagyobb kívánsága, hogy ne féljen többet semmitől. Fanni ugyanis szörnyen félős. Fél a magasságtól, fél a sötéttől, sőt szörnyen fél a szörnyektől is. Végül megtalálta igazi barátait Ruha Robi csapatában, sőt védelmezőkre is lelt Méla Béla és Viking Vili személyében.

Langa Léda

Léda cseppet sem nőies magassága és alakja miatt a csapat élcelődéseinek másik célpontja. Nyali Pali és Méla Béla egyébként sem kedvelik anyáskodó természete miatt, hiszen folyamatosan ellenőrzi a házi feladataikat, és az esti fogmosást is ő felügyeli. Persze legbelül mindannyian elismerik, hogy a kis társaság sehol se lenne nélküle, hiszen Léda ügyel arra is, hogy a többek (még néha-néha Pali is) egészségesen, rendszeresen egyenek, hiszen csak „ettől csak ettől nőhetnek olyan nagyra, mint ő.

Oktopusz Ottó

Ottó kedvence a víz, szinte élni sem tud nélküle. Ha strandhoz vagy fürdővízhez érkezik a társaság, akkor csak Méla Béla és Viking Vili együttes ereje képes Ottót továbbhaladásra bírni. Persze a forró nyári napokon még ők is beadják a derekukat és becsobbannak csápos barátjukkal a hűsítő medencébe. Ottó persze elsőként húz úszógumit és ugrik a vízbe, azonban legnagyobb bánatára éles fogai szinte rögtön kiszúrják matracát, így végül ő az, aki partra kényszerül.

Viking Vili

Vili egy igazi hősi lelkű harcos, a legbátrabb szörnyecske ebben a díszes társaságban. Bár ősi, vad vikingek leszármazottja, Vili sokkal inkább a becsület lovagja, mint barbár harcos, és rejtett vágya, hogy a Gyerekruha kínálatából egyszer egy igazi, fényes páncélt szerezzen. Vili vigyáz a többiekre, különösen a kis Félénk Fannira, aki csak erős barátja mellett alszik igazán nyugodtan. Ha te is félsz a sötétben, tűzd Viking Vili-t a párnádra, és rád is vigyázni fog.

Nyali Pali

Pali igazi rosszcsont, sosem bír megálljt parancsolni hatalmas szájának. A csapat mókamestere egyfolytában csak édességet eszik, kedvencei a cukorkák, nyalókák és csokoládék; bármilyen mennyiségben. A féktelen mókának persze mindig rosszullét lesz a vége, hiszen a sok édesség hamar megtréfálja az ugrándozó mókamester gyomrát. Ráadásul Langa Léda még a fogmosást is megköveteli, hiszen ha nem ápolná, hamar elromlanának Pali fogai.

Koffer Károly

Karcsi mindenhol járt már, éppen ezért ő navigálja a csapatot, bármerre is mennek. A nagy utazó állítása szerint mindig eligazodik, és még sohasem tévedt el. Tudományát zsebkendőre rajzolt kincses-térképekkel fejleszti, de legnagyobb gyakorlata a tömegközlekedés használatában van: koffer alakja az evolúció tökéletes válasza a buszok, villamosok és metrók csomagtartóin való utazásra. Azonban a városok útvesztőiben hatalmas szükség van a KRESZ ismereteire is, hiszen a zebrákon, járdákon és közúton valóban veszélyes az átkelés a kis csapat számára.

Méla Béla

Méla Béla nagy bajban van: sehogy nem halad az ABC-vel. Hiába olvassa el a házi feladatokat, a betűk sehogy nem akarnak egyszerűbbek lenni. Szerencséje, hogy a többiek megkedvelték hatalmas szíve miatt, hiszen Béla mindig segít nekik, ha bajban vannak. Hálából Dínó Dani, Ruha Robi és Koffer Karcsi elhatározta, hogy segítenek Bélának kibogozni a hosszú mondatokat és együtt olvasnak vele minden délután.

Bejelentkezés
vagy hagyományos módon
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
Elfelejtett jelszó

Ingyenes első kiszállítás és személyre szabott ajánlatok! Regisztráld gyermeked!

Kinek vásárolsz?
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
< vissza