🚀 Ingyenes Szállítás 7.500 Ft felett  kupon:#maradjotthon 🚀 Ingyenes Szállítás 7.500 Ft felett  kupon:#maradjotthon lejárat: 1 8 : 0 3 : 3 0

Ha profi fotóst alkalmazunk is, fontos szerepe van benne a szülőnek, hogy milyen képek készülnek. Legyünk felkészültek, de ne görcsöljünk rá. Fontos, hogy a baba és a szülők is élvezzék a fotózást.

Újszülött fotózás

Pár napos babának nem tesz jót, ha terembe viszik. Ajánlott otthon fotózni. Fontos, hogy pár napon belül sikerüljön a fotózás, mert addig még sokat alszik és jól viseli a mozgatást.

Ne fotózzuk a babát közvetlenül elalvás előtt vagy után! A legoptimálisabb időszak két etetés között van, ilyenkor többnyire nyugodt és jókedvű.

Legyen meleg a szobában/műteremben a fotózás alatt! Nehogy fázzon a baba, mert kényelmetlenül fogja érezni magát, ami a képeken megfog látszani.

Vakut használhatunk, nem kimondottan fogja zavarni a kisbabát, de egy ablak mellé letenni is jó megoldás.

Tippek babafotózáshoz

Totyogó fotózás

Fontos, hogy ne próbáljuk erőltetni, a baba érezze jól magát! Ne erőltessünk rá pozókat a gyerekre! A természetes pillanatképek a legszebbek. Ha ott vagy a közelben a baba gyakran rád fog nézni, így ha a fotós mellett állsz olyan lehet, mintha a kamerába nézne.

Használjunk kellékeket! Ha játékokat adunk neki, akkor nagyon szép pillanatokat lehet elcsípni, amikor önfeledten elmélyül játék közben.

Ne csak felülről és oldalról fotózzunk! Menjünk le a baba szintjére. Üljünk vagy feküdjünk le a földre és csodálatos képeket készíthetünk.

Ha időközben nyügösködik állj le fotózással! Érdemes hosszabb időt rászánni a fotózásra és ha közben romlik a kedve, tartsunk egy kis szünetet és próbáljuk visszahozni a jó kedvét.

Ne legyetek túl sokan! A fotózáshoz elég csak a baba, mama esetleg testvér és a fotós, hogy nyugodtan legyen a baba.

A fény nagyon fontos! A természetes fény a legoptimálisabb, de teremben vagy este használhatunk vakut. A vakut ne használjuk túl közelről, mert kiégett lesz a baba bőre és a háttér sötét marad. Egy ablak mellé ültetve a picit remek fényviszonokat kapunk.

Ne legyen zsúfolt a kép! Ne használjunk túl sok kiegészítőt, mert az elvonhatja a figyelmet a fotó főszereplőjéről. Ez vonatkozik a ruházatra is. A ruha igazódjon a fotózás témájához.

Szerencsére a Gyerekruha Klubnál megtalálsz minden olyan darabot, ami jól mutat egy fotózáson! 📸

 

szerző Gyerekruha Klub
Bejelentkezés
vagy hagyományos módon
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
Elfelejtett jelszó

Ingyenes első kiszállítás és személyre szabott ajánlatok! Regisztráld gyermeked!

Kinek vásárolsz?
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
< vissza