Blabla blog

Az Év Honlapja 2019

Idén 18. alkalommal került megrenedezésre az online marketingkommunikációs szakma legrangosabb eseménye, Az Év Honlapja díjátadója. A versenyre 183 pályázat érkezett, az E-kereskedelem kategórián belül pedig 20-at neveztek.
Nagy megtiszteltetés, hogy a különdíjjal a Gyerekruha Klub is felállhatott a dobogóra. 

A díjátadó 2019. november 27-én az Extra Budapest színpadán került megrendezésre. Varga István László, a pályázat alapítója és Dr. Eszes István, zsűrielnök ünnepélyes keretek között hirdették ki az 2019. év nyerteseit.

Az Év Honlapja 2019 - Gyerekruha Klub díjak

“Értékelés: Az áruház nagyon frappánsan és röviden fogalmazta meg a célcsoportját: anyukák, akik az otthon kényelméből szeretnék öltöztetni csemetéiket. Egy olyan webáruházat hoztak létre, ahol a vásárló egyszerűen megtalálja gyermekei számára a legtrendibb ruhadarabokat. Törzsvásárlói program, valamint egy un. VIP klub segíti a személyre szabott szolgáltatást a vásárlók körében. Az oldal szerkezet jól átlátható, gyors. A design megfelel a célcsoportnak. - Szívből gratulálunk!" - azevhonlapja.hu

Az Év Honlapja 2019 - Gyerekruha Klub díjátadó

5 évvel ezelőtt fogalmazódott meg bennünk a Gyerekruha Klub víziója. Szülőként láttuk milyen nagy igény van arra, hogy az édesanyák, szülők könnyen és gyorsan beszerezhessék csemetéiknek a különleges és kedves ruhadarabokat. Annyi fantázia és lehetőség van a gyerekruhákban, amit szeretnénk az internet segítségével mindenkinek elérhetővé tenni. Egy olyan klubot formálunk, ahol személyre szabottan is segítjük törzsvásárlóinkat. Az elmúlt évek tapasztalata, hogy jó úton haladunk, egyre többen szeretik a termékeinket és a vevő gondozási politikánkat.

A Gyerekruha Klub webáruház szolgáltatásait és termékpalettáját folyamatosan fejlesztjük a Ti igényeitek maximális kiszolgálása érdekében.

Megtisztelő ilyen sikereket megélni! 

Ezúton is köszönjük vásárlóink építő visszajelzéseit! 😊

 

szerző Gyerekruha Klub
Olvass bele legfrissebb Blablánkba
Túra a babával, avagy hogyan kiránduljunk gyerkőccel Ahogy egyre jobbra fordul az idő, úgy egyre többen indulnak sétáni, kirándulni és túrázni is. Kisbabával vagy idősebb gyermekkel az oldalunkon azonban felmerülhet a kérdés, hogy milyen intézkedéseket érdemes tenni, mielőtt elindulunk. A kirándulás és túrázás fontos a család életében, hiszen a természetben, a friss levegőn töltött idő elengedhetetlen, nemcsak a babára, hanem az egész családra remek hatással van, és kiváló közös program is lehet. Ebben a bejegyzésben elmondjuk, mikre érdemes figyelni, mielőtt nekivágtok a kirándulásnak. 2021. Április 14. 3 perc olvasási idő Hogyan válhat gyermekedből is divattervező az IDEXE márkánkkal? A tavasz beköszöntével nemcsak a telet, hanem a vastag téli ruhákat is magunk mögött hagyjuk. Itt az ideje a színes ruhák viselésének, azonban a színek összepárosítása sosem egyszerű. A reggeli öltözködést pedig könnyedén jó mókává varázsolhatod, ha ráveszed gyerkőcöd, hogy segítsen Neked összepárosítani a színeket! De milyen színek divatosak egyáltalán? Érdemes-e két ugyanolyan színt összepárosítani? Ha ezek a kérdések benned is felmerültek, akkor olvass tovább, hiszen legkiválóbb márkánk, az IDEXE divattervezői adnak tippeket a tökéletes tavaszi szett összeállításához! 2021. március 30. < 1 perc olvasási idő Útmutató a megfelelő bölcsőde vagy óvoda kiválasztásához A bölcsőde vagy óvoda kiválasztása sosem egyszerű feladat. Nem csak azért, mert a szülő és gyermeke életében egyaránt változás következik be, hanem azért is, mert számos szempontot kell figyelembe vennünk és átgondolnunk, mielőtt kiválasztjuk a gyermekünk számára legmegfelelőbb bölcsődét vagy óvodát. Ezek azok a helyek, ahol gyermekünk az iskola megkezdése előtt belekóstolhat a tanulás legelső fázisába, ahol szocializálódhat és ahol barátokat szerezhet, továbbá fontos ez a szakasz gyermekünk önbizalmának kiépítése és megerősítése szempontjából is. Ezért elengedhetetlen, hogy olyan intézményt válasszunk, ahol gyermekünk testileg és lelkileg is kiteljesedhet, s ahová szeret visszatérni, hiszen így mi is sokkal könnyedébben, lelkiismeret-furdalás nélkül engedjük őt el a nap elején. 2021. március 10. 4 perc olvasási idő
Bejelentkezés
vagy hagyományos módon
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
Elfelejtett jelszó

Ingyenes első kiszállítás és személyre szabott ajánlatok! Regisztráld gyermeked!

Kinek vásárolsz?
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
< vissza