Az Év Honlapja 2019

Idén 18. alkalommal került megrenedezésre az online marketingkommunikációs szakma legrangosabb eseménye, Az Év Honlapja díjátadója. A versenyre 183 pályázat érkezett, az E-kereskedelem kategórián belül pedig 20-at neveztek.
Nagy megtiszteltetés, hogy a különdíjjal a Gyerekruha Klub is felállhatott a dobogóra. 

A díjátadó 2019. november 27-én az Extra Budapest színpadán került megrendezésre. Varga István László, a pályázat alapítója és Dr. Eszes István, zsűrielnök ünnepélyes keretek között hirdették ki az 2019. év nyerteseit.

Az Év Honlapja 2019 - Gyerekruha Klub díjak

“Értékelés: Az áruház nagyon frappánsan és röviden fogalmazta meg a célcsoportját: anyukák, akik az otthon kényelméből szeretnék öltöztetni csemetéiket. Egy olyan webáruházat hoztak létre, ahol a vásárló egyszerűen megtalálja gyermekei számára a legtrendibb ruhadarabokat. Törzsvásárlói program, valamint egy un. VIP klub segíti a személyre szabott szolgáltatást a vásárlók körében. Az oldal szerkezet jól átlátható, gyors. A design megfelel a célcsoportnak. - Szívből gratulálunk!" - azevhonlapja.hu

Az Év Honlapja 2019 - Gyerekruha Klub díjátadó

5 évvel ezelőtt fogalmazódott meg bennünk a Gyerekruha Klub víziója. Szülőként láttuk milyen nagy igény van arra, hogy az édesanyák, szülők könnyen és gyorsan beszerezhessék csemetéiknek a különleges és kedves ruhadarabokat. Annyi fantázia és lehetőség van a gyerekruhákban, amit szeretnénk az internet segítségével mindenkinek elérhetővé tenni. Egy olyan klubot formálunk, ahol személyre szabottan is segítjük törzsvásárlóinkat. Az elmúlt évek tapasztalata, hogy jó úton haladunk, egyre többen szeretik a termékeinket és a vevő gondozási politikánkat.

A Gyerekruha Klub webáruház szolgáltatásait és termékpalettáját folyamatosan fejlesztjük a Ti igényeitek maximális kiszolgálása érdekében.

Megtisztelő ilyen sikereket megélni! 

Ezúton is köszönjük vásárlóink építő visszajelzéseit! 😊

 

szerző Gyerekruha Klub
Olvass bele legfrissebb Blablánkba
Legjobb telefonos alkalmazások szülőknek Szülőnek lenni egy csodálatos dolog, azonban sosem egyszerű. Még akkor is sok stresszel jár, ha már tapasztalt anyukaként több gyerek édesanyja vagy. Épp ezért mindig jó, ha vannak jól bevált trükkök arra, hogyan könnyítsük meg ezt az egyébként nehéz időszakot. Erre mi sem lenne kiválóbb a mobiltelefonos alkalmazásoknál, hiszen a telefonunk amúgy is mindig kéznél van. Mi összegyűjtöttük nektek azokat a magyar nyelvű  applikációkat, melyek a várandósság első napjaitól segítséget nyújtanak, nem csak a szülés körüli tévhitek tisztázásában, hanem már a szülést követően a baba elaltatásában is. Az első szavak emlékezetessé tétele mellett segítenek a gyermekek szórakoztatásában is a hosszú autóutak alatt. Az alkalmazások magyar nyelvűek és ingyenesen letölthetőek. 2021. január 12. 4 perc olvasási idő 2021 divat trendjei Az évek múlásával nem csak az évszakok, hanem a divat is folyamatosan változik. Legyen szó felnőtt- vagy gyermekdivatról, a trendek változásával mindig találni fogunk visszatérő vagy teljesen új darabokat. Az ünnepek elmúltával pedig épp itt az ideje, hogy a karácsonyi pulóverek helyett valami tavasziasabb öltözet kerüljön a középpontba.   2021. január 8. 4 perc olvasási idő Érdekes tények a januárban született gyerekekről A január általában az újévi fogadalmak, az újrakezdés és az új dolgok kipróbálásának az ideje. Ha pedig az év első hónapjában születik a kisbabád, akkor ez az év számodra még izgalmasabban indul, hiszen új taggal bővül a család. Fontos azonban tudni, hogy a januárban született babákra nem csak úgy érdemes hivatkozni, mint ,,újévi babák” vagy ,,téli gyerekek”. Kutatások bizonyítják, hogy a januárban születettek boldogabbak, mint az átlag és nagyobb valószínűséggel válik belőlük orvos, mint a többiekből. Ha érdekel, mi mindenben kiemelkedőbbek még, akkor tarts velünk! 2021. január 4. 3 perc olvasási idő
Bejelentkezés
vagy hagyományos módon
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
Elfelejtett jelszó

Ingyenes első kiszállítás és személyre szabott ajánlatok! Regisztráld gyermeked!

Kinek vásárolsz?
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
< vissza