Az Év Honlapja 2019

Idén 18. alkalommal került megrenedezésre az online marketingkommunikációs szakma legrangosabb eseménye, Az Év Honlapja díjátadója. A versenyre 183 pályázat érkezett, az E-kereskedelem kategórián belül pedig 20-at neveztek.
Nagy megtiszteltetés, hogy a különdíjjal a Gyerekruha Klub is felállhatott a dobogóra. 

A díjátadó 2019. november 27-én az Extra Budapest színpadán került megrendezésre. Varga István László, a pályázat alapítója és Dr. Eszes István, zsűrielnök ünnepélyes keretek között hirdették ki az 2019. év nyerteseit.

Az Év Honlapja 2019 - Gyerekruha Klub díjak

“Értékelés: Az áruház nagyon frappánsan és röviden fogalmazta meg a célcsoportját: anyukák, akik az otthon kényelméből szeretnék öltöztetni csemetéiket. Egy olyan webáruházat hoztak létre, ahol a vásárló egyszerűen megtalálja gyermekei számára a legtrendibb ruhadarabokat. Törzsvásárlói program, valamint egy un. VIP klub segíti a személyre szabott szolgáltatást a vásárlók körében. Az oldal szerkezet jól átlátható, gyors. A design megfelel a célcsoportnak. - Szívből gratulálunk!" - azevhonlapja.hu

Az Év Honlapja 2019 - Gyerekruha Klub díjátadó

5 évvel ezelőtt fogalmazódott meg bennünk a Gyerekruha Klub víziója. Szülőként láttuk milyen nagy igény van arra, hogy az édesanyák, szülők könnyen és gyorsan beszerezhessék csemetéiknek a különleges és kedves ruhadarabokat. Annyi fantázia és lehetőség van a gyerekruhákban, amit szeretnénk az internet segítségével mindenkinek elérhetővé tenni. Egy olyan klubot formálunk, ahol személyre szabottan is segítjük törzsvásárlóinkat. Az elmúlt évek tapasztalata, hogy jó úton haladunk, egyre többen szeretik a termékeinket és a vevő gondozási politikánkat.

A Gyerekruha Klub webáruház szolgáltatásait és termékpalettáját folyamatosan fejlesztjük a Ti igényeitek maximális kiszolgálása érdekében.

Megtisztelő ilyen sikereket megélni! 

Ezúton is köszönjük vásárlóink építő visszajelzéseit! 😊

 

szerző Gyerekruha Klub
Olvass bele legfrissebb Blablánkba
Hogyan ösztönözzük a gyerkőcöt arra, hogy nyáron is olvasson? Az iskolából szabadulva a nyári szünetben a gyerekek alig várják, hogy végre azzal tölthessék az időt, amit a legjobban szeretnek: játszással. Ilyenkor bizony nehéz rávenni őket arra, hogy a kötelező nyári olvasmánnyal vagy bármilyen iskolával kapcsolatos feladattal foglalkozzanak, ami iskolakezdéskor akár a tanulás rovására is mehet. Hogyan érdemes tehát a gyerekeket rávenni a nyári olvasásra? 2021. június 15. 4 perc olvasási idő 10 izgalmas program a nyári szünetre, hogy ne unatkozzanak a gyerekek Egyre közeleg az utolsó tanítási nap, ezzel együtt pedig a vakáció is... Szülőként biztosan benned is megfordult már, hogy mit fognak a gyerekek otthon csinálni a hosszú nyári szünet alatt, főleg, ha téged munkába szólít a kötelesség. Ha még nagyon kicsik a gyerkőcök, akkor érdemes a gyerekeket a nagyszülőkre, rokonokra rábízni, azonban ha már elég nagyok és megbízol bennük, akkor akár egyedül is otthon lehet őket hagyni. Hoztunk neked tíz olyan nyári elfoglaltságot, amellyel akár nagyszülőknél, akár otthon is lefoglalhatják magukat a gyerekek, és semmilyen veszélyt nem hordoznak magukban. 2021. június 10. 3 perc olvasási idő 7 érdekes tény a májusban született babákról A május mindig csupa jó hírt tartogat. Ez az a hónap ugyanis, amikor a téli időjárást magunk mögött hagyva egyre közelebb kerülünk a nyárhoz, hiszen a fák és bokrok végre virágba borulnak, az ég ragyogóan kékké válik és egyre több napsütés éri az arcunkat. Nincs ez másként a májusban született babákkal sem, hiszen amellett, hogy ragyogó jövő áll előttük, még számos olyan tulajdonsággal és jellemvonással rendelkeznek, amely még elragadóbbá teszi őket. Olvass tovább, és tudd meg, mik ezek! 2021. május 12. 2 perc olvasási idő
Bejelentkezés
vagy hagyományos módon
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
Elfelejtett jelszó

Ingyenes első kiszállítás és személyre szabott ajánlatok! Regisztráld gyermeked!

Kinek vásárolsz?
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
< vissza