🚀 Ingyenes Szállítás 7.500 Ft felett  kupon:#maradjotthon 🚀 Ingyenes Szállítás 7.500 Ft felett  kupon:#maradjotthon lejárat: 0 3 : 0 4 : 3 2 : 4 5

Az Év Honlapja 2019

Idén 18. alkalommal került megrenedezésre az online marketingkommunikációs szakma legrangosabb eseménye, Az Év Honlapja díjátadója. A versenyre 183 pályázat érkezett, az E-kereskedelem kategórián belül pedig 20-at neveztek.
Nagy megtiszteltetés, hogy a különdíjjal a Gyerekruha Klub is felállhatott a dobogóra. 

A díjátadó 2019. november 27-én az Extra Budapest színpadán került megrendezésre. Varga István László, a pályázat alapítója és Dr. Eszes István, zsűrielnök ünnepélyes keretek között hirdették ki az 2019. év nyerteseit.

Az Év Honlapja 2019 - Gyerekruha Klub díjak

“Értékelés: Az áruház nagyon frappánsan és röviden fogalmazta meg a célcsoportját: anyukák, akik az otthon kényelméből szeretnék öltöztetni csemetéiket. Egy olyan webáruházat hoztak létre, ahol a vásárló egyszerűen megtalálja gyermekei számára a legtrendibb ruhadarabokat. Törzsvásárlói program, valamint egy un. VIP klub segíti a személyre szabott szolgáltatást a vásárlók körében. Az oldal szerkezet jól átlátható, gyors. A design megfelel a célcsoportnak. - Szívből gratulálunk!" - azevhonlapja.hu

Az Év Honlapja 2019 - Gyerekruha Klub díjátadó

5 évvel ezelőtt fogalmazódott meg bennünk a Gyerekruha Klub víziója. Szülőként láttuk milyen nagy igény van arra, hogy az édesanyák, szülők könnyen és gyorsan beszerezhessék csemetéiknek a különleges és kedves ruhadarabokat. Annyi fantázia és lehetőség van a gyerekruhákban, amit szeretnénk az internet segítségével mindenkinek elérhetővé tenni. Egy olyan klubot formálunk, ahol személyre szabottan is segítjük törzsvásárlóinkat. Az elmúlt évek tapasztalata, hogy jó úton haladunk, egyre többen szeretik a termékeinket és a vevő gondozási politikánkat.

A Gyerekruha Klub webáruház szolgáltatásait és termékpalettáját folyamatosan fejlesztjük a Ti igényeitek maximális kiszolgálása érdekében.

Megtisztelő ilyen sikereket megélni! 

Ezúton is köszönjük vásárlóink építő visszajelzéseit! 😊

 

szerző Gyerekruha Klub
Bejelentkezés
vagy hagyományos módon
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
Elfelejtett jelszó

Ingyenes első kiszállítás és személyre szabott ajánlatok! Regisztráld gyermeked!

Kinek vásárolsz?
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
< vissza