🚀 Ingyenes Szállítás 7.500 Ft felett  kupon:#maradjotthon 🚀 Ingyenes Szállítás 7.500 Ft felett  kupon:#maradjotthon lejárat: 0 3 : 1 4 : 5 7 : 0 9

Legyen szó nátháról, köhögésről, asztmáról, szénanátháról, allergiáról vagy alvászavarról: a sós levegő belégzése megoldást nyújthat a problémára anélkül, hogy gyógyszeres kezelésnek vetnénk alá gyermekünket.

Honnan ered a sókúra?

Már a népi gyógyászatban is köztudott volt, hogy a sós levegő belégzése jótékony hatással van a bőr-és légúti megbetegedések tüneteinek enyhítésére. Az 1800-as években megfigyelték, hogy a sóbányában dolgozók nem panaszkodtak légúti problémákra.

Összegyűjtöttük, hogyan tudjátok alkalmazni a sót a tünetek enyhítésére.

Sóbarlang:

A legjobb módszer egy kis játékidő beiktatása bármely sóbarlangban, vagy sószobában. Itt gyermekünk a kezelés alatt jól érzi magát, hiszen a kezelésen foglalkozásokkal és érdekes programokkal is várnak minket. A sós levegő belégzése oldja a nyálkát, enyhíti a gyulladást, valamint erősíti a fertőzésekkel szembeni ellenálló képességünket. Nem utolsó sorban még mi is szépülünk, hiszen bőrproblémák kezelésére is remekül alkalmazható a só.

Sószoba otthon:

Ha nincs időnk sóbarlangba menni, otthon is berendezhetünk egy sószobát. De hogyan? Szerezzünk be egy sóslevegő légtisztítót, melynek szűrőjén keresztül az átpréselt sókristályok levegőbe jutásával és belégzésével feloldja a letapadt nyákot a légutakból.

Sópárna:

Gyerekkorukból talán eszünkbe jut a zokniba tömött forró só melege, ahogy enyhítette a kínzó fülfájást. Ez a módszer még most is csodákra képes a középfülgyulladás kezelésében.

Ha pedig nem akarsz lemaradni a Gyerekruha Klub újdonságairól, tippeiről és tanácsairól, akkor iratkozzatok fel hírlevelünkre.

szerző Gyerekruha Klub
Bejelentkezés
vagy hagyományos módon
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
Elfelejtett jelszó

Ingyenes első kiszállítás és személyre szabott ajánlatok! Regisztráld gyermeked!

Kinek vásárolsz?
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
< vissza