És hogy mi az új az újban?

1. Átlátható menürendszer

Ha már használtátok a régi gyerekruhaklub.hu weboldalt, akkor biztosan szembetűnő lesz a letisztult menürendszerünk. Elemeztünk, osztottunk-szoroztunk és úgy döntöttünk, hogy a számotokra legfontosabb szempontok alapján csoportosítjuk termékeinket. Így alakítottuk ki a Gyerekruha Klub új menürendszerét, amiben akár egy kattintással eljuthatsz a keresett kollekciókhoz.

megújult weboldal

2. Rohanás és napi rutin

Mi, a Gyerekruha Klubnál tudjuk, hogy az elfoglalt szülőknek nagyon fontos az időgazdálkodás. Ezért ebben segítünk egy kicsit: az új honlapon leegyszerűsítettük a gyerekruhák kiválasztási folyamatát. Választhatsz gyermeked kora, neme, a ruha márkája, vagy akár az ára alapján is. És mindezt egy szuperszínes, szupergyors weboldalon.

megújult weboldal

3. Design-os lista aloldal

Mivel rengeteg egyedi design ruhánk van, de mégis fontos volt az egyszerűség és a könnyen kezelhetőség, ezért a ruhák listázásánál kétféle nézetben láthatod a kollekciókat. Emellett a gyerekruhák fotóinak minőségén is csiszoltunk bízva abban, hogy még könnyebben tudtok majd választani.

4. Mobilon szuper megjelenés

Tudjuk milyen az, amikor épp a gyereket altatod, vagy éppen a vacsit főzöd, a másik kezeddel pedig próbálsz a telefonnal babrálni. Ezért kiemelt figylemet szenteltünk a mobil megjelenésre: így lett mobilon is jól látható minden kép és akár egy ujjal is elérheted bármelyik funkciót.

5. VIP program - gyermekedhez illő design kollekciók

Nem kell többé foglalkoznod a vásárlás előtti hosszú regisztrációs procedúrával, ugyanis lehetővé tettük a Facebook profillal való csatlakozást. Mi több, gyermeked születési adatának és nevének megadásával létrehozhatsz egy saját Gyerekruha Klub Profilt a weboldalon. Így bejelentkezés után nem kell minden alkalommal a több ezer ruha közül válogatnod, hanem egy kattintással a gyermeked egyedi kollekciója vár az online gardrobodban.

megújult weboldal

6. A csomagod szállítása is egyszeűbb lesz

Nálatok volt a pöttyös labda, teljesítjük kéréseteket! Jön a PostaPont!
Országszerte 3000 átvételi ponton biztosítjuk a kényelmes és gondtalan csomagátvételt. A munkából hazamenet, későn este vagy korán reggel, hétvégén vagy a nap közepén, amikor és ahogy kényelmes.

6+1. Mesefiguráink is egyre hóbortosabbak

A Gyerekruha Klub szörnyecskéi kibújtak a dobozból és elrejtőztek néhány helyen. Keressétek meg együtt őket. Jó szórakozást kívánunk hozzá! smile

Köszönjük, hogy velünk vagytok! Szokásunkhoz híven ezután is folyamatosan frissülő minőségi gyerekruha kollekciókkal és meglepetésekkel várunk téged!

Szuper time-saving shoppingolást kívánunk: Gyerekruha Klub

szerző Gyerekruha Klub
Olvass bele legfrissebb Blablánkba
Hogyan ösztönözzük a gyerkőcöt arra, hogy nyáron is olvasson? Az iskolából szabadulva a nyári szünetben a gyerekek alig várják, hogy végre azzal tölthessék az időt, amit a legjobban szeretnek: játszással. Ilyenkor bizony nehéz rávenni őket arra, hogy a kötelező nyári olvasmánnyal vagy bármilyen iskolával kapcsolatos feladattal foglalkozzanak, ami iskolakezdéskor akár a tanulás rovására is mehet. Hogyan érdemes tehát a gyerekeket rávenni a nyári olvasásra? 2021. június 15. 4 perc olvasási idő 10 izgalmas program a nyári szünetre, hogy ne unatkozzanak a gyerekek Egyre közeleg az utolsó tanítási nap, ezzel együtt pedig a vakáció is... Szülőként biztosan benned is megfordult már, hogy mit fognak a gyerekek otthon csinálni a hosszú nyári szünet alatt, főleg, ha téged munkába szólít a kötelesség. Ha még nagyon kicsik a gyerkőcök, akkor érdemes a gyerekeket a nagyszülőkre, rokonokra rábízni, azonban ha már elég nagyok és megbízol bennük, akkor akár egyedül is otthon lehet őket hagyni. Hoztunk neked tíz olyan nyári elfoglaltságot, amellyel akár nagyszülőknél, akár otthon is lefoglalhatják magukat a gyerekek, és semmilyen veszélyt nem hordoznak magukban. 2021. június 10. 3 perc olvasási idő 7 érdekes tény a májusban született babákról A május mindig csupa jó hírt tartogat. Ez az a hónap ugyanis, amikor a téli időjárást magunk mögött hagyva egyre közelebb kerülünk a nyárhoz, hiszen a fák és bokrok végre virágba borulnak, az ég ragyogóan kékké válik és egyre több napsütés éri az arcunkat. Nincs ez másként a májusban született babákkal sem, hiszen amellett, hogy ragyogó jövő áll előttük, még számos olyan tulajdonsággal és jellemvonással rendelkeznek, amely még elragadóbbá teszi őket. Olvass tovább, és tudd meg, mik ezek! 2021. május 12. 2 perc olvasási idő
Bejelentkezés
vagy hagyományos módon
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
Elfelejtett jelszó

Ingyenes első kiszállítás és személyre szabott ajánlatok! Regisztráld gyermeked!

Kinek vásárolsz?
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
< vissza