🚀 Ingyenes Szállítás 7.500 Ft felett  kupon:#maradjotthon 🚀 Ingyenes Szállítás 7.500 Ft felett  kupon:#maradjotthon lejárat: 1 9 : 1 2 : 1 2

És hogy mi az új az újban?

1. Átlátható menürendszer

Ha már használtátok a régi gyerekruhaklub.hu weboldalt, akkor biztosan szembetűnő lesz a letisztult menürendszerünk. Elemeztünk, osztottunk-szoroztunk és úgy döntöttünk, hogy a számotokra legfontosabb szempontok alapján csoportosítjuk termékeinket. Így alakítottuk ki a Gyerekruha Klub új menürendszerét, amiben akár egy kattintással eljuthatsz a keresett kollekciókhoz.

megújult weboldal

2. Rohanás és napi rutin

Mi, a Gyerekruha Klubnál tudjuk, hogy az elfoglalt szülőknek nagyon fontos az időgazdálkodás. Ezért ebben segítünk egy kicsit: az új honlapon leegyszerűsítettük a gyerekruhák kiválasztási folyamatát. Választhatsz gyermeked kora, neme, a ruha márkája, vagy akár az ára alapján is. És mindezt egy szuperszínes, szupergyors weboldalon.

megújult weboldal

3. Design-os lista aloldal

Mivel rengeteg egyedi design ruhánk van, de mégis fontos volt az egyszerűség és a könnyen kezelhetőség, ezért a ruhák listázásánál kétféle nézetben láthatod a kollekciókat. Emellett a gyerekruhák fotóinak minőségén is csiszoltunk bízva abban, hogy még könnyebben tudtok majd választani.

4. Mobilon szuper megjelenés

Tudjuk milyen az, amikor épp a gyereket altatod, vagy éppen a vacsit főzöd, a másik kezeddel pedig próbálsz a telefonnal babrálni. Ezért kiemelt figylemet szenteltünk a mobil megjelenésre: így lett mobilon is jól látható minden kép és akár egy ujjal is elérheted bármelyik funkciót.

5. VIP program - gyermekedhez illő design kollekciók

Nem kell többé foglalkoznod a vásárlás előtti hosszú regisztrációs procedúrával, ugyanis lehetővé tettük a Facebook profillal való csatlakozást. Mi több, gyermeked születési adatának és nevének megadásával létrehozhatsz egy saját Gyerekruha Klub Profilt a weboldalon. Így bejelentkezés után nem kell minden alkalommal a több ezer ruha közül válogatnod, hanem egy kattintással a gyermeked egyedi kollekciója vár az online gardrobodban.

megújult weboldal

6. A csomagod szállítása is egyszeűbb lesz

Nálatok volt a pöttyös labda, teljesítjük kéréseteket! Jön a PostaPont!
Országszerte 3000 átvételi ponton biztosítjuk a kényelmes és gondtalan csomagátvételt. A munkából hazamenet, későn este vagy korán reggel, hétvégén vagy a nap közepén, amikor és ahogy kényelmes.

6+1. Mesefiguráink is egyre hóbortosabbak

A Gyerekruha Klub szörnyecskéi kibújtak a dobozból és elrejtőztek néhány helyen. Keressétek meg együtt őket. Jó szórakozást kívánunk hozzá! smile

Köszönjük, hogy velünk vagytok! Szokásunkhoz híven ezután is folyamatosan frissülő minőségi gyerekruha kollekciókkal és meglepetésekkel várunk téged!

Szuper time-saving shoppingolást kívánunk: Gyerekruha Klub

szerző Gyerekruha Klub
Bejelentkezés
vagy hagyományos módon
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
Elfelejtett jelszó

Ingyenes első kiszállítás és személyre szabott ajánlatok! Regisztráld gyermeked!

Kinek vásárolsz?
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
< vissza