🌺 20% kedvezmény az IDEXE tavaszi ruhákra! 🌺   KUPON: tavasz 🌺 20% kedvezmény az IDEXE tavaszi ruhákra! 🌺   KUPON: tavasz lejárat: 1 1 : 1 2 : 0 8 : 5 4

Napjainkban már sokan hamar lecserélik a gyerekruhatárat a színes mesehős mintákról a trendi divatos darabokra.

Egészen kicsi korban kialakulhat a gyerek saját stílusa, ami meghatározza a felnőttkori öltözködését is.

Főként alkalmi öltözékben igyekszünk elegáns minifelnőttként felöltöztetni a csemeténket, de manapság a mindennapokban is a divatot és trendeket kívánja követni a gyermek. Segíthetünk a gyerekünknek, hogy hogyan feleljen meg a társadalom elvárásainak, ha az öltözködésről van szó és hogyan maradjunk a megfelelő kereteket belül.

Sok részben a 70-es éveket idézik 2020 divat trendjei. A régi formák, színek, szabásminták és anyagok keverése napjaink kedvelt viseleteivel igazán izgalmas divatot hoz létre.

Akármilyen trendeket is követ a divat, az elegancia sohasem megy ki a divatból. A blúzok, ingek és ruhák örök darabok mindenki ruhatárában. Ugyanúgy felvehetjük egy kék farmerhoz a mindennapokban, mint egy fekete kosztumnadrághoz vagy szoknyához egy alkalmi eseményen. Ez egyre inkább igaz a gyerekekre is.

2020 fiú divat trendek

A fiú divatot a visszafogott színek jellemzik 2020-ban. Ez a bézs, kék, mustársárga, szürke árnyalatok, barna árnyalatok, karamell, bordó, vérnarancs. A fiúk körében is megjelenik az ún. Office stílus, vagyis a lezser elegancia.
A kockás ing kötelező darab 2020-ban is, szinte bármilyen nadrághoz és cipőhöz felveheti a csemeténk amellett, hogy kényelmes.

Magas gallérok

2020-ban a fiúk körében a garbóké a főszerep. Kissé elegáns, de mindenhez megy és még sál sem kell hozzá. Találkoztunk már korábban nagy méretű gallérokkal főleg kötött felsők esetében. Ennek a ruhadarabnak megmaradt a népszerűsége. Találunk bármilyen színben és mintában, de ezt az évet a sötét árnyalatok jellemzik.  A magas galléros pulóvereket nagyon kedvelik a gyerekek, főleg télen. Meleg és kényelmes viselet bárkinek.

Sportcipő + klasszikus nadrág

A sportcipő világméretű népszerűségnek örvend, napjainkban még öltönyhöz is felvesszük. Olyan térhódítást vitt véghez, hogy bármilyen ruhát is veszünk fel, a megfelelő sportcipő biztosan menni fog hozzá. A téli hónapokból kilépve a gyerekek körében is sportcipőé a főszerep. Nem csak sportoláshoz, hanem mindennapi használatra, iskolába járáshoz is készülj fel sportcipővel.

Esőkabát

Megjelentek a trendi fiú esőkabátok, amelyek nem csak kényelmesek és hasznosak, de ezúttal divatosak is. Vannak a nyomtatott díszítéssel ellátott darabok és az átlátszó esőkabátok. A minimalista stílus kedvelőinek a fekete, szürke vagy bézs színű kabátokat ajánljuk az esős napokra. Aki igazán szereti a színeket, annak narancssárga esőkabát a jó valasztás. Esőkabátot főként gyerekként hordunk, de ez már a felnőtt divat része is.

Ujjatlan dzsekik és mellények

Kis túlzással bármilyen anyagból is készül - esőkabát anyagtól a kötöttig - 2020 divatját idézi. Főként sport és klasszikus stílusban örvendenek nagy népszerűségnek. A gyerekek azért is szeretik, mert meleg, de mégis könnyű mozogni benne. Aktív pihenéshez tökéletes, de egy lágyabb hőmérsékletű napon a kabátot is helyettesítheti az iskolában. 

2020 lány divat trendek

2020 lány divat trendjeit az élénk színek, változatos formák és a csillogás jellemzi. Az elegancia sem ment ki a divatból és más stílusokkal keveredve jelenik meg. Főleg gyerekként szeretjük a színeket és formákat, úgyhogy 2020 lány divatja kedvez a gyerkőcöknek.

Zöld szín és trópusi minták

Neonszínben és a mintákban is megjelenik a zöld 2020-ban. A zöld nagyon friss, természetes, üdehatású szín. Társítsuk a neonszíneket komolyabb, sötétebb színekkel a kellemes összhatásért.
A trópusi minták a végtelen nyarat idézik. A zöld levelek, az egzotikus virágok és állatok mind rajta lesznek a trendi zöld ruhadarabjainkon, minimalista stílusban is. A forró égövek jellegzetességei mindenhol trendik lesznek ezévben.

Metálos és csillogó ruhák

Flitterek és csillogás, a lányok imádják. A metálosan fénylő ruhák és a flitterekkel díszítetett darabok már korábban is kedveltek voltak a divatvilágban főleg, ha alkalmi ruháról és partiruhákról van szó. 2020-ban ez a “fényűzés” átterjedt minden ruhadarabra, ilyen például egy fényes arany kosztüm, egy ezüstösen fénylő nadrág, vagy egy acélszínű flitterekkel díszített ruha. Flitteres pólók és blúzok trendibbek, mint valaha. Adhatjuk a gyerekünkre egyszerű farmerral vagy hozzáillő színű nadrággal, esetleg harisnyával. Nyáron a kislány jól fogja magát érezni egy csillogós vagy flitteres ruhában, akár az iskolában is.

Pöttyök

Akár azt is hihetnénk, hogy a 101 kiskutya meséjét vették alapul ehhez a 2020-as trendhez. Legyen sportos, elegáns, ing, póló, ruha vagy nadrág, mindent pöttyök borítanak. Legkedveltebb a fekete-fehér kombináció.

Blézerek

Folytatják hódító útjukat a blézerek. Lezserebb szabással és vadabb mintázattal köszönnek vissza 2020-ban. Élénk színek, flitterek és virágok is helyet foglalnak a blézereken, amelyben a minimalista stílust követők is megtalálják a nekik tetszőt. Egyszerű farmerral, akár egyszerű pólóra vagy pulóverre is ráadhatjuk.

Kordbársony

A szülők gyerekkorát idézi, és a mi gyerekeink divat trendjébe is bekerült. Pasztell színekben kerül be 2020 trendjei közé a bársony. Blézer, hozzá szoknya vagy nadrág, elegáns szabás minták. Alkalmi divatban a bársony nem csak kényelmes és szép, de a hideg ellen is jól véd.

Ha nagyon szeretnénk is követni a csemeténkkel a divatot, nem kell elhagynunk minden szeretett gyerekes motívumot. Egy mesehősös darab (pl.: SpongyaBob, Mickey Egér, Jégvarázs) egy elegáns szettben gyerekesen stílusos, nagyon cukin lesz trendi a gyermekünk benne.

szerző Gyerekruha Klub
Olvass bele legfrissebb Blablánkba
Hogyan ösztönözzük a gyerkőcöt arra, hogy nyáron is olvasson? Az iskolából szabadulva a nyári szünetben a gyerekek alig várják, hogy végre azzal tölthessék az időt, amit a legjobban szeretnek: játszással. Ilyenkor bizony nehéz rávenni őket arra, hogy a kötelező nyári olvasmánnyal vagy bármilyen iskolával kapcsolatos feladattal foglalkozzanak, ami iskolakezdéskor akár a tanulás rovására is mehet. Hogyan érdemes tehát a gyerekeket rávenni a nyári olvasásra? 2021. június 15. 4 perc olvasási idő 10 izgalmas program a nyári szünetre, hogy ne unatkozzanak a gyerekek Egyre közeleg az utolsó tanítási nap, ezzel együtt pedig a vakáció is... Szülőként biztosan benned is megfordult már, hogy mit fognak a gyerekek otthon csinálni a hosszú nyári szünet alatt, főleg, ha téged munkába szólít a kötelesség. Ha még nagyon kicsik a gyerkőcök, akkor érdemes a gyerekeket a nagyszülőkre, rokonokra rábízni, azonban ha már elég nagyok és megbízol bennük, akkor akár egyedül is otthon lehet őket hagyni. Hoztunk neked tíz olyan nyári elfoglaltságot, amellyel akár nagyszülőknél, akár otthon is lefoglalhatják magukat a gyerekek, és semmilyen veszélyt nem hordoznak magukban. 2021. június 10. 3 perc olvasási idő 7 érdekes tény a májusban született babákról A május mindig csupa jó hírt tartogat. Ez az a hónap ugyanis, amikor a téli időjárást magunk mögött hagyva egyre közelebb kerülünk a nyárhoz, hiszen a fák és bokrok végre virágba borulnak, az ég ragyogóan kékké válik és egyre több napsütés éri az arcunkat. Nincs ez másként a májusban született babákkal sem, hiszen amellett, hogy ragyogó jövő áll előttük, még számos olyan tulajdonsággal és jellemvonással rendelkeznek, amely még elragadóbbá teszi őket. Olvass tovább, és tudd meg, mik ezek! 2021. május 12. 2 perc olvasási idő
Bejelentkezés
vagy hagyományos módon
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
Elfelejtett jelszó

Ingyenes első kiszállítás és személyre szabott ajánlatok! Regisztráld gyermeked!

Kinek vásárolsz?
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
< vissza