Mi a ruha igazi értéke?

Az IDEXE alapítói szerint minden ruhadarab értelmet nyer, ha fontos pillanatokra emlékeztet minket, ha nyugodtnak érezzük magunkat benne vagy ösztökél minket. Ez pedig, egy kicsit különlegessé tesz minket, tükrözve a stílusunkat. Ezért küldetésük a "ruházat gyerekeknek és tinédzsereknek" eredeti stílus felkínálása, a legjobb szövetekkel és a részletekre való odafigyeléssel. 

Ahhoz, hogy ténylegesen elmondhassuk kik is ők, néhány szó elegendő lenne. 

Az IDEXE öltözteti a 0-14 éves gyermekeket és tinédzsereket a mindennapokban és élményekben is.

A márka lényege: olyan ruházat létrehozása, amelyben mind a lányok és a fiúk jól érzik magukat minden helyzetben. A Gyerekruha Klub Webáruháznak is célja a gyermekek kényelmes és mindeféle helyzetben megálló ruhák kínálata. 

Mikor kezdődött az IDEXE pályafutása?

Messziről indultak, 1964-ből, abból az évből, amikor megszületett a Mauli Spa, az IDEXE-t létrehozó vállalat. Az IDEXE 2000 óta létezik, ekkor nyitotta meg első üzletét.. A mai napig több mint 200 értékesítési pont van Olaszországban és a világ minden táján. Magyarországon még nem jellemző ennek a brandnak a megjelenése, elterjedése. 

Az IDEXE otthona 'Revello, Torino és Cuneo között félúton van, a Po folyó völgyének lábánál. Itt képzelik és tervezik a kollekció részeit, az óvodától (0-9 hónap), a serdülőknek szóló ruhákig. Még mindig szeretik kézműveseknek tekinteni magukat!

IDEXE - Szenvedély, odafigyelés a részletekre, minőség, ízlés és eredetiség

A csecsemők számára készült szórakoztató kezeslábasokban, a személyiséggel rendelkező pólókban, a szoknyákban az elegáns lányoknak elértük a kitűzött célt: stílusos és mindenki számára hozzáférhető ruhák készítése csecsemőknek, gyermekeknek és serdülőknek.

De a fejlesztendő munka mindig folyamatban van, és soha nem hagyják abba a keresést.

Minden nap megkérdezzik magunktól, hogyan lehetne emelni színvonalat és finomítani a gyűjtemények részleteit. Gyönyörű és kényelmes vonalakat és termékeket tanulmányoznak, mindig új szöveteket és anyagokat választanak, frissítjük a gyártási módszereket az emberek és a környezet tiszteletben tartásával. Fenntartják az irányítást a teljes ellátási lánc felett, követve a termékeket tervezők tervezeteitől áruházaik polcáig. Mert csak így lehet a legjobbat nyújtani a legversenyképesebb árakon.

Szenvedély

Munkájuk iránti elkötelezettséggel és szeretettel keresik, választják, tervezik. A munkájuk iránti szenvedély az az eszköz, hogy szembenézznek minden kihívással és legyőzzik azokat.

Figyelem

Amit a részletekhez adnak, hála stylistjaik tapasztalatának és kreatív képességének.

Kreativitás

A kreativitás a kreativitásból, az eredetiségből, a minőségből, a hagyományokból és az innovációból ered. Mindig is a DNS-ükben volt.

 

szerző Gyerekruha Klub
Olvass bele legfrissebb Blablánkba
Hogyan ösztönözzük a gyerkőcöt arra, hogy nyáron is olvasson? Az iskolából szabadulva a nyári szünetben a gyerekek alig várják, hogy végre azzal tölthessék az időt, amit a legjobban szeretnek: játszással. Ilyenkor bizony nehéz rávenni őket arra, hogy a kötelező nyári olvasmánnyal vagy bármilyen iskolával kapcsolatos feladattal foglalkozzanak, ami iskolakezdéskor akár a tanulás rovására is mehet. Hogyan érdemes tehát a gyerekeket rávenni a nyári olvasásra? 2021. június 15. 4 perc olvasási idő 10 izgalmas program a nyári szünetre, hogy ne unatkozzanak a gyerekek Egyre közeleg az utolsó tanítási nap, ezzel együtt pedig a vakáció is... Szülőként biztosan benned is megfordult már, hogy mit fognak a gyerekek otthon csinálni a hosszú nyári szünet alatt, főleg, ha téged munkába szólít a kötelesség. Ha még nagyon kicsik a gyerkőcök, akkor érdemes a gyerekeket a nagyszülőkre, rokonokra rábízni, azonban ha már elég nagyok és megbízol bennük, akkor akár egyedül is otthon lehet őket hagyni. Hoztunk neked tíz olyan nyári elfoglaltságot, amellyel akár nagyszülőknél, akár otthon is lefoglalhatják magukat a gyerekek, és semmilyen veszélyt nem hordoznak magukban. 2021. június 10. 3 perc olvasási idő 7 érdekes tény a májusban született babákról A május mindig csupa jó hírt tartogat. Ez az a hónap ugyanis, amikor a téli időjárást magunk mögött hagyva egyre közelebb kerülünk a nyárhoz, hiszen a fák és bokrok végre virágba borulnak, az ég ragyogóan kékké válik és egyre több napsütés éri az arcunkat. Nincs ez másként a májusban született babákkal sem, hiszen amellett, hogy ragyogó jövő áll előttük, még számos olyan tulajdonsággal és jellemvonással rendelkeznek, amely még elragadóbbá teszi őket. Olvass tovább, és tudd meg, mik ezek! 2021. május 12. 2 perc olvasási idő
Bejelentkezés
vagy hagyományos módon
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
Elfelejtett jelszó

Ingyenes első kiszállítás és személyre szabott ajánlatok! Regisztráld gyermeked!

Kinek vásárolsz?
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
< vissza