🚀 Ingyenes Szállítás 7.500 Ft felett  kupon:#maradjotthon 🚀 Ingyenes Szállítás 7.500 Ft felett  kupon:#maradjotthon lejárat: 0 3 : 1 4 : 3 1 : 3 6

2018-ban sok incidens látott napvilágot a közösségi médiában (pl.: a hölgy, aki nem volt hajlandó kisgyerek mellett ülni a gépen).

Repülés kisbabával? Mit kell tudni a szülőknek a csecsemővel vagy kisgyerekkel való repülésről?

Először is, legyen extra ülőhelyed. Ha nem is kapsz a repülőjegyhez plusz ülést, akkor is fizess egyet a kicsinek. A plusz ülés biztonságosabbá teszi az utazást a szakértők szerint. Általában a gyereknek kényelmesebb saját ülésében ülni a repülés alatt, mint végig a szülő ölében.

repülés

Alexandra, a 3 gyerekes anyuka, már rutinosan repül. Beszállás előtt gondoskodik róla, hogy a baba tiszta pelenkát kapjon és kényelmes ruhában legyen, amit könnyű átvenni. Így várja a következő étkezést.

Legyen nálunk egy üveg enni vagy innivaló, mert a nyelés segít átvészelni a nyomáskülönbségből adódó kellemetlenségeket és egy jóllakott baba evés után alszik pár órát, ami kitarthat az egész repülőút alatt.

A bosszús utastársak kezelésére 2 opció van. Öltöztessük cuki ruhácskába a gyereket, hogy szimpatizáljanak vele az utasok és kérjünk elnézést, ha túl sokat sír az apróság.

Íme néhány tipp azoknak, akik kisgyerek mellett utaznak, különösen azoknak, akik egyedül utaznak. Kérdezd meg, hogyan tudnál segíteni, ha nyűgös a kisgyerek. Fogd meg vagy 5 percre, amig a szülő kimegy a mosdóba, vagy előszed dolgokat neki. Lehetsz te a játszótárs egy hosszú repülés alatt.

repülő

A személyzet tagjai vegyes érzelmekkel viszonyulnak a csecsemők felé. Szeretettel várnak minden utast és szeretnék minél kényelmesebbé tenni az utazást. Néha nem a gyerekek és a babák a legnagyobb problémájuk, hanem a felnőtt utasok, különösen az újdonsült szülők, akik sok hibát követnek el. Leggyakrabban nagyon felkészületlenek és, ha bármilyen tanácsot kapnak azt támadásnak veszik, valamint nem tudják mit kell csinálni a pelenkákkal.

A legtöbb keskenytestű repülőgépen a wc mellett van a konyha. Higiéniai okokból nem maradhat nyitva az ajtó, amikor pelenkát cserélünk. Néhányan úgy gondolják, hogy 2 ember kell egy pelenka cseréhez. Az egyikük, aki segít a mosdó bejáratánál áll, amíg a másik pelenkát cserél.

Ajánlott, hogy a repülés alatt legyen nálunk lezárható műanyag zacskó. Amikor tisztába tesszük a babát, akkor műanyag zacskóba zárhatjuk a koszos pelenkát és kidobhatjuk minden kellemetlenség nélkül.

Mi az a 18 dolog, amit feltétlen magaddal kell vinni, amikor kisbabáddal utazol? KATT!

repülőn gyerekkel

A legtöbb légitársaság honlapján van fent útmutató, ami az ülésekre, babakocsikra és a családok számára biztosított pótdíjakra vonatkozik. Az ilyen útmutató világossá teszi, hogy milyen szabályozások vonatkoznak ránk, ha gyerekkel utazunk.

A szabályozások légitársaságonként eltérhetnek. Hogy mi elfogadható és mi nem, az mai napig vitatott az utasok és a társaságok között.

Legyünk felkészültek és türelmesek, ha repülni készülünk csecsemővel vagy kisgyerekkel! 🙂

 

szerző Gyerekruha Klub
Bejelentkezés
vagy hagyományos módon
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
Elfelejtett jelszó

Ingyenes első kiszállítás és személyre szabott ajánlatok! Regisztráld gyermeked!

Kinek vásárolsz?
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
< vissza