Blabla blog

 

1.  A Játékban való részvétel feltételei

A Szervező által szervezett Játékban

a) az a 18. életévét betöltött természetes személy, aki Magyarországon állandó lakóhellyel rendelkezik és

b) aki a Játék hirdetésében feltett kérdést a hirdetés alatti komment szekcióban helyesen megválaszolja és

c) adatai megadásával egyidejűleg akként nyilatkozik, hogy elfogadja a Játékszabályzat feltételeit és annak részeként az Adatkezelési tájékoztatót.

A Játékban a Szervezőnek és a kapcsolt vállalkozásainak munkavállalói, vezető tisztségviselői, továbbá a Szervezővel és a kapcsolt vállalkozásaival megbízási, vállalkozási, vagy munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban álló személyek, valamint mindezen személyeknek a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 8:1.§ (1) bek. 2. pontjában meghatározott hozzátartozói nem vehetnek részt.

2. A Játék időtartama

A Játék 2021.03. 12. napján 0:00 órától 2021. március 16. 23:59 óráig tart, az ezen időszakban regisztrált és a jelen Játékszabályzatnak megfelelő jelentkezések vesznek részt a Játékban.

3. A Játék menete

A Szervező a 4. pontban meghatározott Nyereményeket sorsolja azon, az 1. pontban foglalt feltételeknek megfelelő játékosok között, akik a Játék 2. pontban meghatározott időtartamában regisztrálnak a Játékra.

A játékosok korlátlan alkalommal regisztrálhatnak a Játékra, azonban a nyeremények sorsolásakor a Szervező minden játékost csak egyszer vesz figyelembe, biztosítva ezzel az azonos esélyt valamennyi játékos számára.

A Szervező kizárólag a hozzá megérkezett és a jelen Játékszabályzatban foglalt feltételeknek megfelelő regisztrálók között sorsolja a nyereményeket. A Szervező a regisztrációról visszaigazoló e-mailt nem küld, a hibás vagy érvénytelen regisztrációkért ( helytelen megfejtés), valamint a játékos érdekkörében felmerülő egyéb hibákért (pl. a távközlési rendszer hibáiért) felelősségét kizárja.

4. A nyeremények

A Játék nyereményei:

2 x 1 db 5000 Ft értékű ajándékutalvány

5. A nyertesek sorsolása, a nyeremények átadása

A nyeremények sorsolására 2021. március 17-én, szerdán 10:00 órakor kerül sor a Szervező tartózkodási helyén (4025 Debrecen, Piac utca 49-51.). A Szervező a sorsolást automatizált gépi sorsolás útján bonyolítja. A Szervező 2 nyertest és 2 pótnyertest sorsol.

A Szervező a nyerteseket üzenetben értesíti, a sorsolást követő 5 napon belül.

A nyerteseknek 5 munkanapon belül szükséges válaszüzenetben megerősíteniük a nyeremény elfogadását, az Adatkezelési tájékoztatóban foglalt adatok egyidejű megküldésével. Ha az előzőek szerinti együttműködési kötelezettségét a nyertes határidőn belül nem teljesíti, a nyereményre való jogosultságát elveszti, továbbá helyette a Szervező pótnyertest értesít a határidő lejártát követő 5 napon belül. A pótnyertesnek szintén 5 munkanapja van a nyeremény elfogadásának válaszüzenetben történő visszaigazolására, valamint az adatok megküldésére.

A nyereményeket a Szervező a nyertesek megadott e-mail címére küldi kuponkód formájában.

6. Adók, járulékok, illetékek, egyéb díjak

A Szervező vállalja, hogy amennyiben a nyereményekkel kapcsolatban bármilyen adó- vagy egyéb járulékfizetési kötelezettség felmerül, úgy a Szervező a nyereményre esetlegesen közvetlenül alkalmazandó személyi jövedelemadót (SZJA) és a nyereményekkel kapcsolatban felmerülő egyéb járulékokat, szociális hozzájárulási adót megfizeti. Az ezeken felül esetlegesen felmerülő más adó, díj és illeték, illetve minden kapcsolódó költség a nyertest terheli.

7. Vegyes rendelkezések

A Szervező a nyereményekkel kapcsolatban jótállást nem vállal, mindössze azt szavatolja, hogy a jelen Játékszabályzat szerinti nyereményeket a feltételeknek megfelelő nyerteseknek elküldi, minden egyéb igénnyel kapcsolatban kizárja felelősségét.

A Szervező kizárja a felelősségét minden, a gyerekruhaklub.hu honlapot és annak aloldalait, illetve az azt működtető szervert ért külső támadások és meghibásodás esetére. Tehát amennyiben a honlapot, illetve szervert vagy a kiszolgáló hálózatot ért támadás folytán a játékosok téves rendszerüzeneteket kapnak nyereményeiket, a nyertes/nem nyertes státuszukat stb. illetően, úgy ezen esetekre a Szervező felelősséget nem vállal.

Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen Játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a Játékot - akár annak időtartama alatt is - egyoldalúan módosítsa, felfüggessze vagy megszüntesse, azzal, hogy erről közleményt köteles megjelentetni a gyerekruhaklub.hu honlapon.

A Játékra a mindenkor hatályos magyar jogszabályok vonatkozó rendelkezései irányadók. A Játékkal kapcsolatosan felmerülő esetleges jogviták kizárólagosan a magyar bíróságok joghatósága alá tartoznak. A Szervező 2021. május 16. napját követően a Játékkal összefüggésben semmiféle panaszt, igényt, követelést nem fogad el.

8. Adatkezelési tájékoztató

https://www.gyerekruhaklub.hu/adatvedelmi-nyilatkozat

 

szerző Gyerekruha Klub
Olvass bele legfrissebb Blablánkba
Környezetbarát termékek tudatos szülőknek Ha környezettudatosságról van szó, akkor sosincs elég korán elkezdeni. A gyermekek pedig kitől mástól tanulhatnák el a legjobban a környezettudatosság alapjait, ha nem a szülőktől? Mindezek mellett pedig a babák bőre érzékeny, így fontos, hogy olyan termékeket használjunk, amelyek nem irritálják a bőrüket. Nemcsak az általtunk használt krémek jöhetnek szóba, hanem minden, amivel a baba bőre érintkezik: a ruhák, a takaró, a lepedő. Jól látszik tehát, hogy a nap minden percében olyan termékekkel érintkezik a baba, amelyek irritációt válthatnak ki nála. A környezettudatos termékek általában organikusak és gyermekbarátok, így nyugodtan használhatjuk őket a gyermekünk közelében is. 2021. Április 21. 3 perc olvasási idő Túra a babával, avagy hogyan kiránduljunk gyerkőccel Ahogy egyre jobbra fordul az idő, úgy egyre többen indulnak sétáni, kirándulni és túrázni is. Kisbabával vagy idősebb gyermekkel az oldalunkon azonban felmerülhet a kérdés, hogy milyen intézkedéseket érdemes tenni, mielőtt elindulunk. A kirándulás és túrázás fontos a család életében, hiszen a természetben, a friss levegőn töltött idő elengedhetetlen, nemcsak a babára, hanem az egész családra remek hatással van, és kiváló közös program is lehet. Ebben a bejegyzésben elmondjuk, mikre érdemes figyelni, mielőtt nekivágtok a kirándulásnak. 2021. Április 14. 3 perc olvasási idő Hogyan válhat gyermekedből is divattervező az IDEXE márkánkkal? A tavasz beköszöntével nemcsak a telet, hanem a vastag téli ruhákat is magunk mögött hagyjuk. Itt az ideje a színes ruhák viselésének, azonban a színek összepárosítása sosem egyszerű. A reggeli öltözködést pedig könnyedén jó mókává varázsolhatod, ha ráveszed gyerkőcöd, hogy segítsen Neked összepárosítani a színeket! De milyen színek divatosak egyáltalán? Érdemes-e két ugyanolyan színt összepárosítani? Ha ezek a kérdések benned is felmerültek, akkor olvass tovább, hiszen legkiválóbb márkánk, az IDEXE divattervezői adnak tippeket a tökéletes tavaszi szett összeállításához! 2021. március 30. < 1 perc olvasási idő
Bejelentkezés
vagy hagyományos módon
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
Elfelejtett jelszó

Ingyenes első kiszállítás és személyre szabott ajánlatok! Regisztráld gyermeked!

Kinek vásárolsz?
Regisztráció
vagy hagyományos módon
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.


Már regisztráltál? Lépj be itt.
< vissza